Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το μήνυμα του Δημοτικού σχολείου Ν. Πεντέλης

                                        ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Αποχαιρετώντας το σχολείο οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Νέας Πεντέλης, θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα με τα ιδανικά του αθλητισμού που τους διαπνέουν. Την ευγενή άμιλλα, τον ανταγωνισμό με ίσους όρους, την τίμια μάχη, τον αγώνα της ζωής, την άθληση σώματος και πνεύματος.
Την Πέμπτη 2 Ιουνίου διοργανώθηκαν αγώνες τέννις και το Σάββατο 4 Ιουνίου επιδείξεις της δημοφιλούς κορεάτικης πολεμικής τέχνης Τάε Κβον Ντο.
Την παράσταση έκλεψαν οι 32 μαθητές του τμήματος Τάε Κβον Ντο με την εντυπωσιακή τους επίδειξη στο «σπάσιμο των ξύλων».
Ακολούθησε η επιβράβευση των μαθητών με την απονομή των κίτρινων ζωνών και μισών κίτρινων από την Τοπική Σύμβουλο Ν. Πεντέλης κ. Ρήγου Ειρήνη.
Σημαντική ήταν η συμβολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος καλύπτει τα δίδακτρα των καθηγητών καθώς και του κ. Κορνήλιου Μαραμπότη στην οργάνωση των τμημάτων γυμναστικής και των δασκάλων κ.κ. Στέλλα Κορρέ και Χάρη Κάτσουρα.
Χθες Τρίτη 14 Ιουνίου στο δημοτικό σχολείο Ν. Πεντέλης και ώρα 20.30 οι μαθητές της Στ΄ τάξης, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του συλλόγου δασκάλων και την οικονομική στήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων  "παρουσίασαν"  θεατρική παράσταση για τους γονείς τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου