Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Θέλουν να "πασάρουν" μονάδα του ΟΚΑΝΑ, στο 404 !!!

Μεταφορά της μονάδας του ΟΚΑΝΑ από το ΚΑΤ στο 404,    επιδιώκει ο Συλλογος Αγ. Νικολάου Αμαρουσίου !!!
Τη μεταφορά της σχεδιαζόμενης λειτουργίας μονάδας του ΟΚΑΝΑ από το ΚΑΤ, στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Πεντέλης, προτείνουν οι κάτοικοι της περιοχής και συγκεκριμμένα ο ο νεοσυσταθείς Συλλογος Αγ. Νικολάου Αμαρουσίου !!!
Τα μέλη του Συλλόγου τα οποία φοβούνται και αγωνιούν για την ασφάλεια της περιοχής τους και την περαιτέρω επιβάρυνσή της από την έλευση -όπως ισχυρίζονται «τουλάχιστον 1.000 τοξικομανών στο ΚΑΤ, το οποίο θα φιλοξενει το πιο "βαρύ" πρόγραμμα απεξάρτησης(καθοτι οι πιο "ήπιες" υποστηρικτικές υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ θα παραμείνουν στο κέντρο), κι ενώ άλλοι 5.000 τοξικομανείς βρίσκονται στη λίστα αναμονής», πρότειναν στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου:
● Μεταφορά του στο 404 στρατιωτικό νοσοκομείο της Πεντέλης.
Μεταφορά του ΟΚΑΝΑ σε ελεύθερα οικόπεδα του Δήμου Αθηναίων και ειδικά σε αυτά που βρίσκονται δίπλα από τα δύο στρατιωτικά νοσοκομεία (401 & ΓΝΑ)
Ο πρόεδρος του Συλλόγου "Αγίου Νικολάου - ΚΑΤ Θωμάς Χατζιπρίμος" αφού  χαρακτήρισε ως «βιαστική μεθόδευση» την απόφαση του υπουργείου,  ισχυρίστηκε ότι η περιοχή τους κινδυνεύει, εκτός από την αθρόα προσέλευση τοξικομανών και απo την έλευση των εμπόρων ναρκωτικών που, «όπως είναι αναμενόμενο, δεν θα παραμείνουν στο κέντρο της Αθήνας», ενώ επισήμανε «αφ’ενός την ταλαιπωρία των ίδιων των τοξικομανών, που θα πρέπει να έρχονται με το τρένο στο ΚΑΤ και αφ’ ετέρου τους κινδύνους που θα συνεπάγεται η συνύπαρξή τους καθημερινά με μαθητές και ηλικιωμένους, οι οποίοι χρησιμοποιούν το τρένο για τις μετακινήσεις τους».

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2010 Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ.ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΟΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ / ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΦΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ.ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή