Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Στελεχών "Ανεξάρτητου Κινήματος Πεντελικού"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
…«Ειλικρινά σας λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου, γιατί από αύριο θα είμαι σίγουρα πιο δυνατός, αφού απόψε η παρουσία σας με αιφνιδίασε. Ετούτος ο χώρος είναι το σπίτι μας και πολλοί ακόμη φίλοι που δεν θα μπορούσαν να χωρέσουν εδώ, χωράνε στην καρδιά
 μου …»
«η πολιτική είναι επιστήμη του μυαλού και της λογικής, δεν είναι συνώνυμο της κοινωνικής απαξίωσης, των μεθοδεύσεων, της αναξιοκρατίας, της εξυπηρέτησης των ημετέρων. Ο νέος Καλλικρατικός Δήμος Πεντέλης έχει ανάγκη ικανών προσώπων που θα οδηγήσουν τον Δήμο μπροστά. Ολοι εμείς είμαστε διαφορετικοί, δεν είμαστε παθητικοί διαχειριστές της μιζέριας. Είμαστε αρχιτέκτονες νέων οριζόντων. Εχουμε άλλες πολιτικές, καθαρότητα σκέψης και πράξης και θα κάνουμε την υπέρβαση, αυτό που εκφράζει και το Κίνημα μας.»
Φίλοι καρδιάς, συνοδοιπόροι στους αγώνες δεκάξι χρόνων, φίλοι που εμπιστεύθηκαν τις ελπίδες και τα όνειρά τους για μια καλύτερη πόλη πλημμύρισαν το σπίτι του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του για να σφυρηλατήσουν μια σχέση αγάπης, εκτίμησης, εμπιστοσύνης και επικοινωνίας, όπου η κριτική θα έχει βήμα μόνο για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο.
Με τη συνάντηση αυτή, ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης θέλησε να επικοινωνήσει με στελέχη και φίλους προσωπικά ώστε να τους ενημερώσει για τα πεπραγμένα κατά το πρώτο πεντάμηνο στον νέο καλλικρατικό Δήμο, την υλοποίηση των δεσμεύσεων του, τις οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου. Ταυτόχρονα γνωστοποίησε τον άξονα θεμάτων με βάση τον οποίο θα λειτουργήσει το επόμενο τρίμηνο ώστε με τις κατευθυντήριες γραμμές προς τους άμεσους συνεργάτες να επιτευχθούν οι προβλεπόμενοι στόχοι.
Τα δικαιώματα του δημότη καθορίζουν το βαθμό δημοκρατικότητας της Διοίκησης. Ένα από τα βασικά δικαιώματα είναι η ενημέρωση. Και η ενημέρωση στηρίζεται στην πίστη στην διαφάνεια και την αλήθεια.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος ζήτησε να κριθεί με την λογική και εκ του αποτελέσματος. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, των οποίων η δράση στηρίζεται στην προσφορά για τον άνθρωπο, τον πολίτη. Κατέληξε τονίζοντας ότι επανατοποθέτηση των αρχών και των αξιών στη λειτουργία των κοινωνιών είναι θέμα ομάδων. Για αυτό και το Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού θα πρέπει στο Δήμο και ευρύτερα την περιοχή να αλλάξει το πνεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου