Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

"Πλήγμα" στον πολιτισμό, η ματαίωση εκδηλώσεων

Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις φέτος δυστυχώς δεν έγιναν. Αυτές αναστάτωναν ευχάριστα την πόλη τον Ιούνιο και Ιούλιο κάθε χρόνο και έδιναν διέξοδο στους πολίτες και την ευκαιρία στους Συλλόγους και στους Πολιτιστικούς φορείς να παρουσιάσουν την πολιτιστική τους προσπάθεια και δράση.
Αποτελούσαν θεσμό και παράδοση για μας.
Η πίκρα των συμπολιτών μας , των δασκάλων που δίδασκαν τα μαθήματα, των συλλόγων αλλά και η απογοήτευση των μαθητών των τμημάτων είναι μεγάλη.
Για μας η ματαίωση των εκδηλώσεων αποτελεί πλήγμα στον πολιτισμό της πόλης και πράξη στενόκαρδη και αψυχολόγητη.
Η προηγούμενη Διοίκηση Γραφάκου με την κακοδιοίκησή της απαξίωσε κάθε κοινωνική και Πολιτιστική λειτουργία και δράση ξοδεύοντας με σπάταλο τρόπο για προβολή της κυρίως δημιουργώντας χρέη. Άφηνε απλήρωτους τους δασκάλους και τους άλλους εργαζόμενους και χωρίς τις αναγκαίες και απαιτούμενες συμβάσεις εργασίας.
Η σημερινή Διοίκηση Στεργίου αντί να λύσει το θέμα, το μπορούσε, βρήκε την καλύτερη λύση!!! Ανέστειλε τη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου, διέλυσε τα τμήματα και ματαίωσε τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις ( Αφερίμ.)
Επέβαλε δε στην πόλη των Μελισσίων σιωπητήριο στις έντεκα η ώρα τη νύχτα ώστε να μη μπορεί κανένας σύλλογος να πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του όπως χρόνια τώρα συνηθιζόταν και παρά την ομόφωνη διαμαρτυρία της Αντιπολίτευσης αλλά και τη σύμφωνη γνώμη αρκετών συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου.

Από το Γραφείο Τύπου της
«ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου