Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η βασιλόπιτα στο KAΠΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με διάχυτη την συγκίνηση οι δημότες της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης καλωσόρισαν το Δήμαρχο τους, τον δικό τους Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, στην εκδήλωση που διοργάνωσαν για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Α.Π.Η. την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.00.
Όλοι μαζί, επί τέσσερις συνεχείς τετραετίες, στηρίζοντας τον αγώνα του Δημάρχου και την λειτουργία του με πνεύμα το οποίο διακατέχει η ανιδιοτέλεια, η αίσθηση της προσφοράς, της αγάπης για τον Πολίτη, επιβεβαιώνονται, καθώς ο Τοπικός Άρχοντας που εξέλεξαν ήταν, είναι και θα είναι δίπλα τους, όπως δεσμεύτηκε ο ίδιος από την πρώτη ημέρα.
Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την στήριξη και την αγάπη τους «δέσμευση ζωής και προσφοράς για όλους σας» και αναφέρθηκε για τους τέσσερις πυλώνες της λειτουργίας του: Τη Διαφάνεια, την Λιτότητα στην Εξουσία, την Εργατικότητα και φυσικά την Ανθρωπιά.
Αρχές οι οποίες αποτελούσαν το εφαλτήριο των ενεργειών του.



Καταλήγοντας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους χορηγούς συνδημότες του και φυσικά το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης, το οποίο είναι πάντα παρών για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, ευχόμενος καλή χρονιά και υγεία σε όλους.
Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με παραδοσιακά τραγούδια από την Ήπειρο , φαγητό και κρασί , ευγενική χορηγία του Τέλη και Μιχάλη Κολιού από το εστιατόριο «Τέλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου