Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Με «εξυπνάδες» προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ... παρατυπία

Ο Πρ. της Δημοκρατίας & η Πρ. του ΚΑΠΗ Μελισσίων!
Το ακούσαμε και αυτό μαζί με όλα τα αλλά! Δηλαδή τη σχέση που έχουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μελισσίων!!!
Και οι δύο, όπως μας εξήγησε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Π. Μούστρης προεδρεύουν χωρίς να έχουν μέλη σε μια επιτροπή ή ένα Συμβούλιο. Αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ασκεί τα καθήκοντά του χωρίς επιτροπή, κατ’ αντιστοιχία και η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μελισσίων μπορεί να το κάνει!!!
Αντί να έχουν το θάρρος να πουν, ότι ξέρετε κακώς μέχρι τώρα ορίσαμε ένα άτομο πρόεδρο του ΚΑΠΗ (δεν έχουμε τίποτε με το πρόσωπο, απεναντίας το σεβόμαστε) χωρίς τις απαιτούμενες διαδικασίες και χωρίς να υπάρχει οργανική θέση (κάποτε το ΚΑΠΗ ήταν Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και είχε Διοικητικό Συμβούλιο και Πρόεδρο), προσπαθούσαν με «εξυπνάδες» που μόνο θυμηδία προκαλούν να δικαιολογήσουν την παρατυπία τους.

Βέβαια στη μελαγχολική και γεμάτη ένταση πολλές φορές λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, έχουμε μερικές φορές και ανάγκη να αποφορτιζόμαστε λίγο!!! Γι αυτό την παρέμβαση του κ. Μούστρη θα την δούμε ως προσπάθεια χαλάρωσης και αποφόρτισης και δεν θα επιμείνουμε!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου