Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Προς Παλαιοδήμο απάντηση ...

Κύριε Παλαιοδήμο, το έργο και την αποτελεσματικότητα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, δεν τα γνωρίζετε ή δεν θέλετε για τους δικούς σας λόγους να τα βλέπετε και εκτίθεστε όταν τα απαξιώνετε ως νέος στα κοινά.
Άλλωστε, δεν είναι πολλοί οι Δήμαρχοι στην Ελλάδα που εκλέγονται την 3η και 4η τετραετία με ποσοστό πλέον του 80%. Οι δημότες της Πεντέλης κάτι θα ξέρουν και δεν θα τον στήριξαν μόνο για το ήθος και την ηθική του, που ευτυχώς αυτά δεν τα αμφισβητήσατε.
Αυτό βέβαια που φαίνεται να σας πονάει, είναι το ότι ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης θα είναι και πάλι υποψήφιος και την επόμενη 5ετία εφόσον βέβαια θα συνεχίσει να μπορεί να είναι από τις 06.00 το πρωί στο γραφείο, να κυκλοφορεί με την μηχανή του στην υπηρεσία του Πολίτη επί 24ωρου βάσεως και φυσικά αυτά είναι θέμα Θεού και ευτυχώς οχι δικό σας.
Η μόνη περίπτωση για να εκλεγείτε, όπως προκύπτει από την ανακοίνωσή σας, είναι να μην είναι υποψήφιος πάλι ο κ. Στεργίου.


Ακολουθήστε καλύτερα το παράδειγμά του, που χωρίς ΠΟΤΕ για τέσσερεις (4) τετραετίες να τον στηρίζει κόμα, ενώ εσείς το επιδειώξατε και το επιτύχατε, πάει μπροστά.
Μη φοβάστε αν είστε ικανοί και αληθινοί, ο κόσμος θα σας κρίνει και εσάς και τον κ. Στεργίου.
Αν θέλετε μια συμβουλή, μελετείστε το «αυτοδιοικητικό φαινόμενο Στεργίου» μήπως και μάθετε από το ήθος του, την εργατικότητα του, την ανθρωπιά του, τη διαφάνεια του, την οργανωτικότητά του, τη Διοίκησή του, το κάνουν πολλοί νέοι αυτοδιοικητικοί σήμερα, εφόσον επιθυμείτε να βοηθήσετε τον τόπο και αφήστε τις κακόβουλες κριτικές με λάσπες στα αυταπόδεικτα.
Τέτοιες συλλογιστικές που απαξιώνουν τις αξίες, οδήγησαν την Πατρίδα μας και τη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, στη «σημερινή οικονομική και ηθική κατάντια».
Μην ξεχνάτε ότι συνομίληκοι σας οδήγησαν τη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων στα σημερινά της χάλια.
- Ο κόσμος και η κάλπη δεν κάνουν ποτέ λάθος.
- Πριν να μιλήσετε, καλό θα είναι να μάθετε και να σκέφτεστε τι λέτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου