Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Εκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, οι Γκιουλμπαξιώτες

Με μνήμες από τις αλησμόνητες Πατρίδες και δηλώνοντας παρών, όπως και τότε ,στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, ο Σύλλογος Αγ .Γεώργιος Γκιούλαμπαξε, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου  παρουσία της Δημοτικής Αρχής, τοπικών φορέων της πόλης και δημοτών και το τμήμα του Συλλόγου έψαλλε τα παραδοσιακά Κάλαντα.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη δύναμη και την μεγαλουργία σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο, της γενιάς της Μεγάλης Πατρίδας. Με εμφαντικό λόγο τόνισε ότι «...τούτη την στιγμή που περνάμε στην νέα χρονιά, που φαίνεται ότι ίσως θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη, θα ήθελα να πω σε σας αγαπητοί συμπολίτες και κυρίως στα στελέχη της αυτοδιοίκησης που συνεργάζομαι ένα χρόνο τώρα στον Καλλικρατικό Δήμο, ότι είναι ανάγκη να περάσουμε σε αλλαγές. Σε αλλαγές πνεύματος και λειτουργίας, αλλαγές που να δίνουν ελπίδα, πιστοί στο τετράπτυχο των αρχών μας:
Λιτότητα, Εργατικότητα, Ανθρωπιά και Διαφάνεια.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου