Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΄95

«Η απαξίωση του σημαντικότερου τοπικού και εθνικού  θέματος στο βωμό της προσωπικής εμπάθειας...»
Το σημαντικότερο θέμα που ήρθε μέχρι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης, τοπικής αλλά και εθνικής σημασίας, σύμφωνα με τις άμεσες αντιδράσεις αυτοδιοικητικών παραγόντων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και φυσικά των απλών πολιτών, οι οποίοι με κάθε τρόπο (τηλέφωνα και e-mails) δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον αγώνα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, συζητήθηκε στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 3ης Ιανουαρίου 2012, με πρωτοβουλία του Δημάρχου.
«Προσφυγή του Δήμου Πεντέλης στα Ελληνικά και Διεθνή δικαστήρια για τη διεκδίκηση αποζημίωσης με σκοπό τη δενδροφύτευση των εκτάσεων που κάηκαν τα έτη 1995-1997 και για τα οποία υπήρξε δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μ. Γιλμάζ.»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Πεντέλη στο ύψος της», μόνο στο ύψος των περιστάσεων δεν στάθηκε. Σταθερός στην μέχρι τώρα «παρουσία – απουσία» του στα Δημοτικά Συμβούλια, ετράπη σε φυγή αποχωρώντας με το Συνδυασμό του και επέλεξε την προσφιλή του μέθοδο του λαϊκισμού, της μικροπολιτικής και της προσωπικής εμπάθειας, ακόμη και στο θέμα αυτό που είναι εθνικής σημασίας.
Του επισημαίνουμε την αντικειμενική και τεκμηριωμένη θέση που φαίνεται να αντιπροσωπεύει, δυστυχώς γι’αυτόν, η λειτουργία του Στεργίου: «Οι αρχηγοί γεννιούνται και γίνονται», δεν γίνονται με πεισματάκια, τερτίπια και τσαχπινιές όπως οι δικιές του.
Όσον αφορά στο κόστος των 4.οοο, διαφεύγει στον κ. Γραφάκο ότι η διοίκηση Στεργίου πλήρωσε το ποσό των 50.000 σε αποζημιώσεις των Δημοτικών του Συμβούλων από το 2009... Εκτός του ότι είναι άμυαλος έχει και αμνησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου