Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Από τον Πανναξιακό η 1η ήττα του ΑΟΜ στη Δ΄ Εθνική


Σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, η ομάδα του Πανναξιακού "κέρασε" στον ΑΟΜ  την πρώτη του φετινή  ήττα με σκορ 1-0. Οι παίχτες του Δημήτρη Σκούνα ήταν αυτοί που ήθελαν περισσότερο το ματς και αυτό φάνηκε στο γήπεδο από το πάθος το οποίο έβγαλαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ του Στάμου (video) στην μοναδική καλή στιγμή του 1ου ημιχρόνου, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Νικολάου.
Πιο επικίνδυνος ο Πανναξιακός και στην επανάληψη, δεν απειλήθηκε από τα Μελίσσια, ενώ είχε τις ευκαιρίες σε δυο περιπτώσεις να πετύχει και δεύτερο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε.
Χωρίς σημαντικά  λάθη η διαιτησία των Μάλαμα-Λάμπρου-Μαγουλάκη.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΣΚΟΥΝΑΣ) - Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος, Αγγελής (Χαμηλοθώρης), Τόσκας, Κολιούσης, Καρούσης, Κουτελιέρης, Κοττάκης (Κατσάνης), Στάμος, Πολυκρέτης (Καρατέλιος)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ) - Νικολάου, Τσουκαλάς, Κοκότης (Ρήγας), Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Τζανετέας (Μποτωνάκης), Νικόλα (Γκαβούλης), Ιατρού, Πατσιαβούρας, Μανδύλης, Ταβλαδωράκης. 






Αδικη  χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας μας από τον Πανναξιακό με 1-0, ο προπονητής του Α.Ο. Μελισσίων, Νίκος Παναγιωταρας, επειδή όπως είπε προήλθε από ένα ατομικό λάθος. Θεωρώ, τόνισε στη συνέντευξη τύπου,  πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Παρ όλα αυτά η ομάδα του έχασε πολύτιμο έδαφος για να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας του 8ου ομίλου.
«Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά αμυντικά και ουσιαστικά δεν κινδυνεύσαμε, εκτός από τη φάση του γκολ που προήλθε από ατομικό λάθος. Λογικό ήταν να εκνευριστούμε λόγω και του χρόνου επίτευξης του γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανοιχτήκαμε, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δίνοντας το δικαίωμα στον Πανναξιακό να κάνει αντεπιθέσεις. Η προσωπική μου άποψη είναι πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Εμείς ως νεοφώτιστοι ποντάρουμε στην άμυνα γιατί θεωρώ πως οι ομάδες που δύσκολα τρώνε γκολ θα παραμείνουν στην κατηγορία. Στόχος μας είναι η παραμονή, και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».
Στα άλλα ματς :

Περιστέρι - Μύκονος 2-2
Φωστήρας - Τράχωνες 0-0
Νέα Ιωνία - Αιγάλεω 1-1
Αγία Παρασκευή - Κως 8-0
Ηλιούπολη - Ελπιδοφόρος 0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου