Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σύλλογος Κρητών «Η Αρετούσα»

          ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ «Η ΑΡΕΤΟΥΣΑ»
Στο φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης, ο σύλλογος Κρητών «Η Αρετούσα», την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη και τους δημοτικούς συμβούλους και με την ευλογία του των Άγιων Πατέρων, έκοψαν την πίτα τους.
Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του τόνισε εμφαντικά: «Η χρονιά που έρχεται θα πρέπει να είναι για την κοινωνία μας μια χρονιά ελπίδας, αισιοδοξίας που γεννιέται με ένα μόνο. Με πόλεμο, με αγώνα. 

Μπροστά σε όλα και με όλους, για τα δίκαια και τα συμφέροντα της κοινωνίας μας και με την άποψη μας για να πούμε φτάνει πια! Εφαρμόζουμε μια διοίκηση που βασίζεται στο τετράπτυχο: Λιτότητα - Εργατικότητα – Διαφάνεια και το σπουδαιότερο Ανθρωπιά. Τετράπτυχο αρχών και αξιών οι οποίες θα απομακρύνουν το κακό παρελθόν και θα είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα. Σας εύχομαι καλή χρονιά και θα κόψω το κομμάτι στο κυριότερο στοιχείο που έχουμε όλοι ανάγκη, στην ΥΓΕΙΑ μας. Να είστε όλοι γεροί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου