Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο «Γκαιμπελισμός» σε όλο του το μεγαλείο!

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον συνδυασμό του κ. Γραφάκου και αφορά στην παρουσία σωματείων στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Πεντέλης, στερείται όχι απλά αλήθειας και σοβαρότητας, αλλά αγγίζει και τα όρια της γραφικότητας και του πανικού.
Η προσωπική επίθεση στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Στεργίου Καψάλη για ένα θέμα ανύπαρκτο και ψευδές, αποδεικνύει και την αιτία της έκδοσης τέτοιων ανακοινώσεων.
Είναι η γνωστή τακτική που βιώνουμε από πλευράς του συνδυασμού "Πεντέλη στο ύψος της" του κ. Γραφάκου … λασπολογούμε - λασπολογούμε και στο τέλος κάτι θα μείνει.
Παραπέμπουμε τους συντάκτες της ανακοίνωσης από το γραφείο του συνδυασμού του κ. Γραφάκου στους γονείς των παιδιών που "διώχνουμε" όπου μετά από μία άριστη συνάντηση προσδιορισμού όλων των λεπτομερειών της λειτουργίας τους, δεν υπήρξε η παραμικρή ουσιώδης διαφορά.
Τέθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλούς συμμετοχής των παιδιών στο χώρο του Κολυμβητηρίου, με αποτέλεσμα την απρόσκοπτη συνέχεια των δραστηριοτήτων τους.
Πραγματικά αγγίζει τα όρια του παραλογισμού το περιεχόμενο της ανακοίνωσης όταν η παρέμβαση της διοίκησης του Ο.Π.ΑΘ έχει κατεύθυνση να κατοχυρώσει και να ενισχύσει τέτοιες προσπάθειες.
Όσο για το δεύτερο «θύμα» στον χώρο του τέννις, απλά αναφέρουμε ότι ούτε συνάντηση έχουμε κάνει με τον σύλλογο που αθλείται στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις!!!
Γιατί άραγε τόση βιασύνη κύριοι του συνδυασμού "Πεντέλη στο ύψος της";
Προστατεύετε κάτι ή κάποιους; 
Η τακτική σας όχι απλά δεν αγγίζει ούτε εμάς, ούτε τους συμπολίτες μας, αλλά σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πραγματική αποτύπωση του συνδυασμού σας σαν "Πεντέλη στον βούρκο σας".
Καταγγέλουμε την προσπάθεια παραπληροφόρησης του πολίτη από τον συνδυασμό του κ. Γραφάκου.
Αφού έχει άποψη για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής ας μας απαντήσει και στα εξής ερωτήματα:
• Γιατί δεν υπήρχε έλεγχος και ούτε καν η στοιχειώδης συντήρηση των αθλητικών χώρων του Δήμου;
• Γιατί δεν μερίμνησε κανένας για τον υποφωτισμό και την συντήρηση των γηπέδων του τέννις;
•Πώς έχει βρεθεί η πρώην αθλητική επιχείρηση του Δήμου(ΔΑΕΜ) να έχει χρέηπου υπερβαίνουν τις 400.000Ευρώ;
•Γιατί δεν έγινε ποτέ καμία παρέμβαση για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των αθλουμένων στους αθλητικούς χώρους;
• Ποια προστασία παρείχατε στους συλλόγους της περιοχής αφού δεν υπήρχεκανένα στοιχείο κατοχύρωσης τους για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου;
Αυτά για αρχή…

                                                          ΗΔΙΟΙΚΗΣΗ
                                       ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
                                   & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου