Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Προηγήθηκε ο ΑΟΜ, αλλά ηττήθηκε 3-1 από τον Ελπιδοφόρο

Σε τροχιά κορυφής παρέμεινε ο Ελπιδοφόρος ο οποίος στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής, επικράτησε του Α.Ο. Μελισσίων με 3-1. 
Το σκορ άνοιξε η ομάδα μας νωρίς - νωρίς στο 7' με τον Ζανετέα, ενώ λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ευσταθίου (στο 42'), έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι σκόραραν ακόμα δύο γκολ. Με τον Μακρή στο 75'(ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από προσπάθεια του Κακλαμάνου που κατέληξε στο δοκάρι του Νικολάου), ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Λίτσος στο 82' σε αριστουργηματική αντεπίθεση, χαρίζοντας το πολυτιμότατο τρίποντο στην ομάδα της Κηφισιάς.
Διαιτητής ήταν ο κ. Βάτσιος(Δυτικής Αττικής)
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος, Λυμπέρης, Ευσταθίου, Γκουτσούλας (92' Στέλλας), Καραμέρης, Στρατάκης, Κακλαμάνος (65' Μακρής), Βέρμπης (87' Ντούμος).
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Αντωνόπουλος, Μανδύλης (82' Ρήγας), Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος (78' Νικόλα), Ζανετέας, Ιατρού, Πατσιαβούρας (63' Κοκότης), Γκαβούδης, Ταυλαδωράκης.

Η ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής έφερε ανατροπές και αλλαγές στην κορυφή. Ο Φωστήρας (μετά τη νίκη με 3-0 επί της Ηλιούπολης) σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενος την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 που έφερε ο Άγιαξ στη Ρόδο με την ομώνυμη ομάδα.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
του 8ου Ομίλου της Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου