Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

H Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης την Κυριακή 22/1/2012 στις 12.30 το μεσημέρι.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, στο Μέγαρο της Δούκισσας Πλακεντίας, μνημείο Πολιτισμού στην Πεντέλη και όχι μόνο.
Ο Δήμαρχος ευρισκόμενος μεταξύ ανθρώπων οι οποίοι γνωρίζοντας την λειτουργία της πόλης χρόνια τώρα συμμετέχουν, στηρίζουν και αποδεικνύουν ότι η ανιδιοτελής προσφορά είναι τρόπος ζωής για αυτούς, τους ευχαρίστησε για την ενεργή συμμετοχή τους στο έργο του Δήμου και τόνισε ότι όντας σε μια διαφορετική περίοδο Αυτοδιοικητικής και Εθνικής ζωής, η Ανθρωπιά είναι η μόνη σταθερή αξία στην ζωή μας.

Tελειώνοντας δε είπε: «Ήθελα από την καρδιά μου να ευχηθώ σε εσάς και τις οικογένειες σας τη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, να έχετε υγεία και να αγωνιστούμε για να νικήσουμε. Γιατί οι κοινωνίες δρομολογούν το μέλλον τους και εμείς το δικό μας το δρομολογήσαμε λάθος. Να είστε γεροί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου