Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

H Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Κ.Α.Π.Η. Μελισσίων

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πεντέλης (Δημ. Ενότ. Μελισσίων), πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του.
Με την παρουσία τους τίμησαν τη γιορτή ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης και Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.
Τη γιορτή προλόγισε η Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. κ. Παναγιώτα Κυβέλου , η οποία ευχήθηκε στα μέλη τα καλύτερα για το 2012 και επιβράβευσε με επαίνους τους εθελοντές που προσφέρουν με χαρά τις υπηρεσίες τους και τις γνώσεις τους, για να κάνουν τη ζωή των μελών μας ευκολότερη και πιο ευχάριστη.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη πρώτα απ’ όλα Υγεία ενώ έδωσε έμφαση στον εθελοντισμό, που προωθεί με ζήλο και ο ίδιος και στην αλληλεγγύη που πρέπει να δείξουμε όλοι αυτές τις δύσκολες εποχές.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης κ. Παναγιώτης Γκατζόλης έδωσε με τη σειρά του τις ευχές του και μοίρασε την πίτα στους παρευρισκόμενους.
Προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά, ενώ η Χορωδία μας έχοντας τη βοήθεια και την καθοδήγηση του κ.Ιωάννη Εμμανουήλ, ανέλαβε να ψυχαγωγήσει τα μέλη μας ψάλλοντας τα κάλαντα.
Ευχόμαστε σε όλους Υγεία και μια όμορφη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου