Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Σύλλογος Ποντίων Μελισσίων

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Ποντίων Μελισσίων την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.00 στο Πνευματικό Κέντρο του συλλόγου.
Ο Πόντος λείπει από τον χάρτη της Ελλάδας. Ζει βέβαια μέσα στις καρδιές μας και ήταν όλοι εκεί, για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και για να μπορούμε να διαφυλάξουμε τον πολύτιμο πολιτισμό μας, τις παραδόσεις.
Ήταν εκεί ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, μέλη του συλλόγου, εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων και φορέων της πόλης, καθώς και εκπρόσωποι από την τοπική Αυτοδιοίκηση. Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου, την ευλογία και την κοπή της πίτας, ο Δήμαρχος χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει την χαμένη ελπίδα και την αισιοδοξία που λείπει από όλους και δεσμεύθηκε ότι:
 «…αντιπροσωπεύουμε την Αυτοδιοίκηση της λιτότητας, της εργατικότητας, της ανθρωπιάς και της διαφάνειας, και σας ζητάω να πάμε μπροστά όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη χρονιά. Το κομμάτι μου το αφιερώνω σε εσάς, που αντιπροσωπεύετε εδώ εθνικές ρίζες. Γιατί ξέρετε κάποτε οι πρόσφυγες ήταν για την Πατρίδα η μειοψηφία που μετακινήθηκε. Σήμερα είναι η Πατρίδα, η Ελλάδα μας είστε εσείς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου