Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η πρωτοχρονιάτικη εορταστική εκδήλωση του Οργ. Πρόνοιας

Με κέφι, χαρά, τραγούδι, χορό και ευχές για το νέο χρόνο υποδέχτηκαν το 2012 τα μέλη του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης των Δημοτικών Κοινοτήτων Παλαιάς και Νέας Πεντέλης και Μελισσίων!
Η πρωτοχρονιάτικη εορταστική εκδήλωση η οπία έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, κ. Ιωάννη Ζώη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου  στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου των Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΕΛΤΑ στην Αθήνα,
Εκεί οι παρευρισκόμενοι πέρασαν ευχάριστες στιγμές και απόλαυσαν μια ανεπανάληπτη ρεμπέτικη βραδιά που πλαισιωνόταν μουσικά από τη θαυμάσια Ορχήστρα των Γραμμάτων του Πολιτιστικού Κέντρου.

 Τα ποτά και τα εδέσματα που προσφέρθηκαν ήταν μια προσωπική συνεισφορά του Προέδρου κ. Ιωάννη Ζώη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης των Δημοτικών Κοινοτήτων Νέας και Παλαιάς Πεντέλης και Μελισσίων, ο Πρόεδρος του Οργανισμού της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, κ.Ιωάννης Ζώης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης, κ. Λευτέρης Κιτσούλης , καθώς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου ΕΛΤΑ, κ. Χρήστος Ανδρεουλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου