Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

H μήνυση των ... "απειλών" !

Όσοι βρεθήκαμε μέσα στην αίθουσα του Δ.Σ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ακούσαμε τον Δήμαρχο κ. Στεργίου, να απειλεί έναν συμπολίτη μας με μήνυση. Η παραβατική του συμπεριφορά ήταν, να παραδώσει ψήφισμα της Πρωτοβουλίας Κατοίκων του Δήμου Πεντέλης, το όποιο εγκρίθηκε και ψηφίστηκε κατά τη διάρκεια Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης και καταδίκαζε την ευνοϊκή συμπεριφορά του κ. Στεργίου υπέρ της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στο βουνό της Πεντέλης.
Μια ευνοϊκή συμπεριφορά που ο ίδιος καλλιέργησε με την σύσταση επιτροπής που θα εξέταζε το θέμα, με την στάση του σε ζωντανή συνέντευξη στο Kontra Chanel και με τις συναντήσεις του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Όταν κάποιος είναι αντίθετος με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στο βουνό μας , τότε δεν μπαίνει σε καμιά συζήτηση και με κανέναν.
Επίσης να θυμίσουμε στον Δήμαρχο ότι εκλέχτηκε σ΄ αυτή τη θέση όχι για τη βαθιά του γνώση στη δενδροφύτευση ( όπως ο ίδιος καυχάται ) αλλά και καμιά φορά να μπαίνει στον κόπο να ακούει τους πολίτες του Δήμου.
Μηνύσεις θα έπρεπε να γίνουν σε όσους καταπατούν και βασανίζουν το βουνό επί χρόνια και όχι σε όσους θέλουν να το προστατευόσουν.
Εμείς αυτό καταλάβαμε από την παρέμβαση των πολιτών.
Αν ο κ. Στεργίου έχει διαλέξει το δρόμο της τρομοκράτησης τέτοιων Κινήσεων , τότε θα μας βρει απέναντι του. Μην τρομοκρατήστε κ. Στεργίου, μάθετε να ακούτε, δεν είναι κακό…

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου