Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Επιχειρησιακό Σχέδιο Δήμου Πεντέλης 2012-2014

Δεν είχαμε σκοπό να επανέλθουμε γιατί επί της ουσίας, δεν πρόεκυψε τίποτε καινούργιο στο Συμβούλιο της 15ης Δεκεμβρίου 2011. Εξάλλου ούτε αναμέναμε να προκύψει . Μια από τα ίδια από την εισήγηση του Δημάρχου και του μελετητή. Κοινότυπα λόγια, copy paste σελίδες, αοριστολογίες, ευχολόγια.
 Να ενώσουμε και εμείς τις δικές μας ευχές! Μακάρι κάτι να γίνει. Μακάρι να λειτουργήσει κανένα έργο, μήπως και δημιουργηθούν δουλειές και θέσεις εργασίας.
Μακάρι ο Δήμαρχος να καλέσει τους επικεφαλείς και να τους ζητήσει συνεργασία για ιεράρχηση έργων και εξασφάλιση πόρων. Δεν είμαστε αισιόδοξοι, αλλά η πόρτα μας ως υπεύθυνη αντιπολίτευση είναι ανοικτή. Δεν θέλουμε να παραλάβουμε ησυχαστήριο, αλλά εργοτάξιο και κοινωνική πόλη. Γιατί από το 2014 και μετά οι εντάξεις στο ΕΣΠΑ σταματούν.
Όσο για τη θέση της υπόλοιπης Αντιπολίτευσης που απεχώρησε ζητώντας ειδική Συνεδρίαση για το Επιχειρησιακό δεν μας βρήκε σύμφωνους Ούτε οι αιτιάσεις της μας έπεισαν, ούτε η ουσία των επιχειρημάτων της.

Είμαστε σε θέση να κρίνουμε όταν απαιτείται, ως παράδειγμα στα φωτοβολταϊκά, να φτιάχνουμε μέτωπο με όποιους συμφωνούμε, αλλά όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μην κινούμαστε στο επίπεδο των εντυπώσεων, γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους.
Ίσως κάποιοι πουν. Μα ο Παπακωνσταντίνου (καθώς έλειπαν για προσωπικούς λόγους οι υπόλοιποι του Συνδυασμού) έμεινε μόνος από την Αντιπολίτευση στην αίθουσα! Για όποιον κακοπροαίρετα θέλει να δώσει μια τέτοια ερμηνεία υπάρχει και η άλλη όψη του Νομίσματος! Έμεινε μόνος απέναντι στη Διοίκηση, γιατί έπρεπε σ΄ αυτή την φάση να είναι απέναντι και να τους τα πει και μέσα στο Συμβούλιο και όχι μόνο από τις εφημερίδες.
Ένας, αλλά για όλους!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου