Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΚΑΠΗ

                «... θα κάνω τον καλύτερο δυνατό αγώνα
             για να είμαι δίπλα σας στον αγώνα της ζωής σας»
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, τα παιδιά του 2ου Βρεφονηπιακού σταθμού Μελισσίων, ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου & η Πρόεδρος των Κ.Α.Π.Η. της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, ανοίξανε μια μεγάλη αγκαλιά για τους δικούς μας ανθρώπους μέλη των ΚΑΠΗ, στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11.00 στο κεντρικό Κ.Α.Π.Η. Μελισσίων.
Με μεζεδάκια, κρασάκι και δώρα αγάπης για τον καθένα ξεχωριστά από την διεύθυνση των Κ.Α.Π.Η, με θεατρικό σκετσάκι από τους λιλιπούτειους ηθοποιούς και φυσικά από το Δήμαρχο μας Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη πάντα δίπλα τους με στοργή και ιδιαίτερη φροντίδα, να τους δηλώνει εμφαντικά ότι «θα κάνει τον καλύτερο δυνατό αγώνα για να είναι δίπλα τους στον αγώνα της ζωής τους», τα μέλη των ΚΑΠΗ «γέμισαν τις αποσκευές τους» για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στον φιλόξενο χώρο των Κ.Α.Π.Η. και σε γιορταστική ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος ανακοίνωσε επίσης ότι «στην Εστία δωρεάν παροχής τροφίμων και ρούχων που λειτουργεί στην Ν.Πεντέλη, από τις 15 Ιανουαρίου 2012 με την χορηγία ενός μεγάλου catering, θα έχουμε την δυνατότητα να διαθέτουμε παράλληλα, από 300 μέχρις 400 ατομικές μερίδες φαγητού καθημερινά.

Παράλληλα προωθείται και η διαδικασία των γιατρών, ώστε να έχουμε ένα ιατρείο το απόγευμα πολυσυλλεκτικό. Δηλαδή να μπορούν να εξεταστούν όλοι είτε με ψυχικά νοσήματα, είτε με σωματικά νοσήματα.
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου  και ώρα 12.00 έως 13.30 θα μοιράσουμε πάλι σακούλες με τρόφιμα και ελπίζω την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου να έχουμε εξασφαλίσει και το κρέας των Χριστουγέννων από χορηγίες βέβαια.
Αυτή είναι μια προσπάθεια η οποία θα συνεχίσει και θα συνεχίσει με την σκέψη, ότι εμείς που πεινάσαμε, η γενιά η δικιά μας που είδε την πείνα, ξέρουμε τι σημαίνει αυτό και θέλουμε να μην συμβεί το ίδιο σε κανένα άνθρωπο τουλάχιστον του Δήμου μας αυτή την περίοδο και αργότερα της Αττικής επί του παρόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου