Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Την Κυριακή τα εγκαίνια της "ΕΣΤΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ" του Δήμου Πεντέλης



Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης
με την συμπαράσταση των χορηγών και εθελοντών εργατών, εγκαινιάζει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 12.00  το μεσημέρι στις Κατασκηνώσεις της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης(τέρμα Μ. Αλεξάνδρου & Σκρα), την «ΕΣΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΡΟΥΧΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ».
Προσκαλούνται οι δημότες που θέλουν να προσφέρουν και οι δημότες που έχουν ανάγκη να ενισχυθούν, να προσέλθουν για να δώσουν και να πάρουν αγάπη αντίστοιχα.
Σήμερα παρά ποτέ είναι ανάγκη οι έχοντες και οι μη έχοντες να περπατάμε ΜΑΖΙ για το καλό όλων μας. Τα εγκαίνια θα κάνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης Σακελαρίου.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ


Την πρωτοβουλία του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη για τη δημιουργία της Εστίας Δωρεάν Παροχής Τροφίμων, Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού, έχουν υιοθετήσει πολλοί συμπολίτες και με την ευγενική τους χορηγία βοηθούν τον εφοδιασμό και την λειτουργία της Εστίας.
Ο Δήμαρχος ευχαριστεί τον κάθε ένα ξεχωριστά και όλους τους ανώνυμους δημότες για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του και την αμέριστη συμπαράσταση τους, ένα ακόμη δείγμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνδημότες μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Οι συμπαραστάτες – χορηγοί της Εστίας δωρεάν Παροχής Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού είναι οι: κα. Αθηνά Βασιλοπούλου, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ φούρνοι, AGRINO A.E, Super Market Lidl, Super Market Σκλαβενίτης, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Α.Ε, ΕΛΓΕΚΑ, ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, ΚΑΝΑ Α.Ε, NESTLE Hellas,κ. Πανέτης Σπύρος, κ. Σιουτης Δημήτρης, Μπογέας Περικλής, Βερέμης Μαριάννα, Παλάσκας Δημήτρης, Σταθογιαννακοπούλου Ιακωβίνα, Ομιλος Σαράντη, VLP Μεταφορική, Νοσοκομείο Τσαγκάρης, κα Φωτιάδου Νέλλη, κα Λουκά, κα Πασχαλίδου, κα Σουμάκη, κα Σακκά Αργυρώ, κα. Παναγιώτου Βικτώρια, κ. Ζούνης Αλέξανδρος, κ. Καμινάρης Κων/νος.
Η πολύτιμη συνδρομή όλων σε μια δύσκολη εθνικά και παγκόσμια περίοδο που βιώνουμε, μας κάνει να νοιώσουμε και πάλι ποιές είναι οι μεγάλες αξίες στη ζωή, ώστε να αντλούμε δύναμη για τη συνέχιση του κοινωνικού μας έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου