Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

"Οταν μιλούν οι αριθμοί, τα "παπαγαλάκια" του Στεργίου σιωπούν"!!!

         Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε;
         "Ο Δήμος με το μικρότερο λειτουργικό έλλειμμα
                     ήταν ο  Δήμος των ... Μελισσίων"  !
Mε τά "άμοιρα" παπαγαλάκια του Στεργίου τα έβαλε αυτή τη φορά ο πρώην Δήμαρχος Μελισσίων κ. Μ. Γραφάκος, επειδή όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε Δελτίο Τύπου,"οταν μιλούν οι αριθμοί, εκείνα  σιωπούν"!!! Αιτία οι ισολογισμοί των τριών πρώην Δήμων το 2010, που  δείχνουν - κατα τον ίδιο - ότι "ο Δήμος με το μικρότερο λειτουργικό έλλειμμα ήταν ο Δήμος Μελισσίων και με διαφορά ο χειρότερος ο Δήμος Πεντέλης"!!!
Θα απορήσετε ευλόγως πως επετεύχθη αυτό;
Από έναν "παγκοσμίου φήμης" Μέγα Οικονομολόγο - Θαυματοποιό, όλα μπορούν να συμβούν... Ε μη ζητάτε να σας αποκαλύψει και τις οικονομικές θεωρίες που βασίστηκε για να παράξει αυτό το ανυπέρβλητο θαύμα, που οδήγησε σε επιτήρηση την Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων !
Εάν, λέω εάν, μαζί με τις κλασσικές θεωρίες της Οικονομίας βάλεις και κάποια δόση Καμπαλιστικής Τεχνικής, το αποτέλεσμα που πιθανότατα προκύπτει, είναι ... Μεταφυσικό !!!
Γιαυτό και δεν το κατανοούμε εμείς οι απλοί άνθρωποι... οι μη μυημένοι!
Εμείς έχουμε μείνει σε εκείνο το ..."όταν ευημερούν οι αριθμοί που παρουσιάζει ο Γραφάκος, τότε οι Μελισσιώτες πενθούν"!
Καποιοι σίγουρα θα εξοργίζεστε με τα "φληναφήματα" του γράφοντος ...Θα επιθυμείτε διακαώς να διαβάσετε και να εκστασιαστείτε με τα συγκλονιστικά επιχειρήματα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Πεντέλης... ο οποίος ήταν, είναι & θα είναι μία μηχανή παραγωγής "πρωτοποριακής" πολιτικής & οικονομικής σκέψης, τους καρπούς της οποίας, τελευταία έχει την "ευτυχία" να απολαμβάνει η Τ.Α και να γεύεται η Πεντέλη γενικώς ... 
κ. Στεργίου και τα παπαγαλάκια του προεκλογικά, αλλά εδώ και ένα χρόνο ψάχνοντας άλλοθι για την ανεπάρκειά τους, ψευδολογούσαν λέγοντας ότι ο Δήμος Μελισσίων είναι σε κακή οικονομική κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι εμείς παρουσιάζαμε στοιχεία(;) αντικρούοντας τους ισχυρισμούς τους, εκείνοι συνέχιζαν να λασπολογούν πιστοί στις παλαιοκομματικές πρακτικές του να κοροϊδεύουν τους πολίτες και πετούν λάσπη στον αντίπαλο.
Το παραμύθι τους τελείωσε. Οι αριθμοί τους διέψευσαν.

Τα στοιχεία για το 2010 δείχνουν ότι ο Δήμος με το μικρότερο λειτουργικό έλλειμμα ήταν τα Μελίσσια και ο χειρότερος η Πεντέλη του κ. Στεργίου.
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:
       Μελίσσια                                                Νέα Πεντέλη                           Πεντέλη
(ποσά σε ευρώ)    2006              2010                  2010                                        2010
Έσοδα               8.465.213      9.995.140          2.846.408                               2.005.846
Έλλειμμα          1.448.808       300.105             385.220                                    472.537
 "επί των εσόδων  17,11%       3,00%                13,53%                                  23,56%
(ποσοστό ελλείμματος )  Ο κάθε ένας βγάζει πλέον τα συμπεράσματά του.
Ο Μανώλης Γραφάκος στο Δ.Σ. παρουσίασε τα στοιχεία αυτά, λέγοντας ότι η διοίκησή του κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια και μηδένισε ουσιαστικά το λειτουργικό έλλειμμα του Δήμου Μελισσίων, θέτοντας υγιείς βάσεις για την περαιτέρω πορεία του Δήμου.
Παράλληλα έκανε και ένα σημαντικό έργο στην πόλη που αποτυπώνεται και στα στοιχεία του ισολογισμού. Τα πάγια στοιχεία του Δήμου από 32,2 εκατ. ευρώ το 2006, ανήλθαν σε 52,6 εκατ. ευρώ το 2010. Για το έργο αυτό και την προσπάθεια που έγινε ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.
Είναι τόση η εμπάθεια του κ. Στεργίου και των συνεργατών του που καταψήφισαν τον ισολογισμό του Δήμου Μελισσίων με έλλειμμα 3% και υπερψήφισαν τον ισολογισμό του Δήμου Πεντέλης με έλλειμμα 23,5%!!
Εμείς σταθερά και υπεύθυνα, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, ψηφίσαμε όλους τους ισολογισμούς και των τριών Δήμων. Αφήνουμε την εμπάθεια στον κ. Στεργίου…
Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Η Πεντέλη στο ύψος της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου