Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ: Ενημερώνει εκπροσώπους κομμάτων, η Συντονιστική

Μεθοδικά τα στελέχη της συντονιστικής επιτροπής κινούνται και ενημερώνουν τους εκπροσώπους των κομμάτων της Βουλής. Μέχρι σήμερα έχουν ενημερωθεί από τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής της Β Αθηνών κ. Χρήστος Πρωτόππαπας, ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για θέματα περιβάλλοντος και βουλευτής της Β Αθηνών  κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η Βουλευτής του ΚΚΕ, αρμόδια για θέματα περιβάλλοντος κα Διαμάντω Μανωλάκου.
Οι εκπρόσωποι των κομμάτων δήλωσαν ότι τις επόμενες μέρες θα αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες ώστε να στηρίξουν τις θέσεις της συντονιστικής επιτροπής.
Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν μέχρι να ενημερωθούν όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η συντονιστική επιτροπή δηλώνει ικανοποιημένη από τις μέχρι τώρα συναντήσεις. Ο στόχος να ενημερωθούν το ταχύτερο τα ελληνικά κόμματα επιτυγχάνεται.

Τέλος είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η συντονιστική επιτροπή εκφράζει απόλυτα τον αγώνα της τοπικής κοινωνίας για το θέμα, τη στιγμή που η δημοτική αρχή είναι απούσα και επιλέγει ένα ύποπτο δρόμο αδράνειας, σιωπής και μυστικοπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου