Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ" από το 2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο ΕΑΕΠ Μελισσίων

                                  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το 2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο ΕΑΕΠ Μελισσίων, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει περισσότερους πόρους, διοργανώνει στο χώρο του σχολείου Χριστουγεννιάτικο Παζάρι την Τρίτη 20 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με χριστουγεννιάτικες εντυπωσιακές κατασκευές (χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά πιάτα, χριστουγεννιάτικες συνθέσεις, κουτιά δώρων, καλαθάκια με γλυκίσματα, ημερολόγια, κεριά και μπεγλέρια, βαζάκια με ρεσό κ.ά.) που θα δημιουργήσουν οι μαθητές μας και γλυκά που θα ετοιμάσουν για σας οι μανούλες τους .
"Στην προσπάθειά μας αυτή, σημειώνει ο Διευθυντής του Σχολείου Μερκούριος Αυτζής μέσα από το εξαίσιο blog του 2ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου ΕΑΕΠ Μελισσίων, έχουμε κοντά μας από την πρώτη στιγμή αρωγούς και υποστηρικτές τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.



Και την εβδομάδα από 20 μέχρι 23 Δεκεμβρίου (προσεχώς θα δημοσιευθεί σχετική ανακοίνωση των ωρών λειτουργίας) όπου θα βρίσκεται σε εξέλιξη το Χριστ. Παζάρι σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό της Γέννησης του Θεανθρώπου και να μοιραστούμε τις λιχουδιές και τα εντυπωσιακά δημιουργήματα των παιδιών μας, ενισχύοντας παράλληλα το Παζάρι και το σχολείο μας".
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου