Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Διάθεση τροφίμων και ιματισμού από το Δήμαρχο

Συνεπής στο εβδομαδιαίο ραντεβού του με τους συμπολίτες μας, ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου -Καψάλης τους καλωσόρισε στην «Εστία παροχής δωρεάν τροφίμων-ρουχισμού και οικιακού εξοπλισμού» την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί για να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά της οικογένειας.
Με τις χορηγίες εταιριών αλλά και πολλών συμπολιτών μας συγκεντρώθηκαν τα τρόφιμα και διατέθηκαν σε 600 οικογένειες που έχουν ανάγκη από τους εθελοντές, μαζί με την κάρτα μέλους της «Κοινωνικής Εστίας» η οποία εκδόθηκε με κοινωνικά κριτήρια βάσει των δικαιολογητικών τα οποία είχε καταθέσει ο κάθε ενδιαφερόμενος την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο Δήμαρχος ευχαριστώντας για ακόμη φορά εθελοντές και χορηγούς, χάριν στους οποίους λειτουργεί η Κοινωνική Εστία, ανακοίνωσε ότι από τις 15 Ιανουαρίου 2012 και με την χορηγία ενός μεγάλου κέτερινγκ θα διαθέτουμε παράλληλα με τα τρόφιμα και τα ρούχα, από 300 μέχρι 400 ατομικές μερίδες φαγητού καθημερινά.
Έχει δρομολογηθεί και η επικοινωνία με γιατρούς, ώστε να έχουμε ένα ιατρείο το απόγευμα πολυσυλλεκτικό. Δηλαδή να μπορούν να εξεταστούν όλοι είτε ψυχικά νοσήματα, είτε σωματικά νοσήματα. Και διαβεβαίωσε ότι:

 «Αυτή είναι μια προσπάθεια η οποία θα συνεχίσει και θα συνεχίσει με την σκέψη, ότι εμείς που πεινάσαμε , η γενιά η δικιά μας που είδε την πείνα και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, θέλουμε να μην συμβεί το ίδιο σε κανένα άνθρωπο τουλάχιστον του Δήμου μας αυτή την περίοδο»
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00- 14.00 θα διατεθούν κουπόνια για την προμήθεια κρέατος από όλα τα κρεοπωλεία του Δήμου Πεντέλης και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ειδικό αφιέρωμα για την "Εστία δωρεάν παροχής τροφίμων- ιματισμού και οικιακού εξοπλισμού του Δήμου Πεντέλης" πραγματοποίησε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και θα προβληθεί από την πρωινή εκπομπή του καναλιού "Πρωινή γραμμή" με τον Οικονόμου - Λυριτζή , την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2και ώρα 09.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου