Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στα Μελίσσια

Μήνυμα αγάπης, ανθρωπιάς και ελπίδας μετέφερε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης στους συμπολίτες μας κατά τον χαιρετισμό του στην γιορτή των παιδιών, στην οποία άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου.
« H χαρά στα μάτια των παιδιών, είπε χαρακτηριστικά, είναι  ο κόσμος όλος και ιδιαίτερα σήμερα που μας δίνουν ελπίδα, δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το αγώνα της καθημερινότητας. Είναι ανάγκη σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να κοιτάξουμε δίπλα μας και να γίνουμε περισσότεροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με τον συνάνθρωπό μας, για να περπατήσουμε μαζί. Γιατί στα δύσκολα φαίνονται οι δυνατοί και οι Άνθρωποι...»
Η πανέμορφη γιορτή που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου για τα παιδιά, είχε πολλούς πρωταγωνιστές όπως νεράιδες, ξωτικά, ξυλοπόδαρους και φυσικά τα παιδιά της πόλης που τραγουδούσαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έκαναν χριστουγεννιάτικα δώρα με καρπούς από την γή (καρύδια, αμύγδαλα και άλλα υλικά).
Τα παιδιά μετά το παιγνίδι τους  άναψαν μαζί με το Δήμαρχοτο  το δένδρο της πόλης των Μελισσίων, με την ευχή "το Άγιο Φως των Χριστουγέννων να φωτίσει τις σκέψεις μας και να μας κατευθύνει στον σωστό δρόμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου