Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Για τα Αιτήματα Εργαζομένων


1. Ξεκάθαρα λέμε κανείς εργαζόμενος στο μέτρο της Εφεδρείας. Είναι άδικο και φιάσκο . Όμως ευχόμαστε να μην εγκριθεί όλο το Δάνειο των 8 εκ. που ψήφισε ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία για υπαγωγή σε «Μνημόνιο» της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, διότι τότε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.
2. Να πάρουν οι εργαζόμενοι τα χρήματα τους για το γάλα που δεν τους δόθηκε από 1-1-2011 έως τις 30-6-2011. Αν η προηγούμενη Διοίκηση Γραφάκου δεν είχε σύμβαση, εν ενεργεία, αυτό δεν απαλλάσσει την Διοίκηση Στεργίου από την καθυστέρηση. Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι εργαζόμενοι .
Η Διοίκηση έχει συνέχεια και γι΄ αυτό πρέπει να αλλάζει για να έρχεται άλλη να το κάνει καλύτερα και όχι χειρότερα.
3. Η καθαριότητα ως έχει σήμερα να παραμείνει στο Δήμο.
Όχι άλλη υπεργολαβία. Αρκεί αυτό που έχει δοθεί δηλαδή Νοσοκομειακά απόβλητα και ογκώδη, ξερά κλαδιά κ. α.
Σήμερα όμως δεν χρειάζεται μόνο τα «μπράτσα» θέλει και μυαλό για να γίνει πιο αποδοτική. Και αυτό είναι ευθύνη αυτών που διοικούν!!!

4. Ο Δήμος να στελεχώνεται σταδιακά, όσον αφορά τις Διοικητικές του υπηρεσίες, με υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό. Δόξα τον Θεό έχουμε χιλιάδες πτυχιούχους με μεταπτυχιακά που δυστυχώς είναι άνεργοι ή ‘’ντιλιβεράδες’’.
Σημ. Δεν είναι κακό, τουναντίον είναι αρκετά καλό και πάνω από το μέσο όρο αντίστοιχων Δήμων το επίπεδο γνώσης και απόδοσης του Διοικητικού προσωπικού του Δήμου.
Εχθρός όμως του καλού είναι το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου