Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Δενδροφύτευση χωρίς σύνορα...

Γιατί όλοι αναπνέουμε τον ίδιο αέρα και πατάμε στην ίδια Γη!
Ακόμα μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη για τη δενδροφύτευση της Πεντέλης. Σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουγγαρίας κινητοποίησαν όλες τις διπλωματικές αποστολές της πατρίδας μας σε μια πρωτόγνωρη κίνηση όλων των εκπροσώπων των κρατών, για τη δενδροφύτευση της Πεντέλης.
Στο χώρο της δενδροφύτευσης, βρέθηκαν όλες οι διπλωματικές αποστολές που εδρεύουν στην πατρίδα μας και με επικεφαλής τους Πρέσβεις, φύτευσαν 2.000 δενδρύλλια αμέσως νότια του υψώματος "Κατσουλιέρης".
Στη δενδροφύτευση πήραν μέρος οι Πρέσβεις των χωρών Ουγγαρίας, Τουρκίας, Καζακστάν, Κύπρου, Κουβέϊτ, Παλαιστίνης, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Λιθουανίας, Αγγλίας και Ρωσσίας.

Το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης και οι εθελοντές πυροσβέστες, παρόν σε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Δήμου μας, ήταν εκεί για την οργάνωση και τον συντονισμό της όλης δράσης.
Τέτοιες κινήσεις βοηθούν στην αναγέννηση του Πεντελικού, στη διεθνή ευαισθητοποίηση για την αναδάσωση της Πεντέλης, στη γνωριμία με τον τόπο μας και στο τεράστιο περιβαλλοντικό πρόβλημα που υφίσταται ο πλανήτης μας παγκόσμια.
Περισσότερο όμως, τέτοιες κινήσεις δείχνουν, ότι το Περιβάλλον, ο αγώνας κι η ελπίδα μας για την προστασία του, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ γιατί αναπνέουμε τον ίδιο αέρα και πατάμε στον ίδιο πλανήτη..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου