Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ευχαριστίες στους συμπολίτες για την επιτυχία του "BAZZAR ΑΓΑΠΗΣ"

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, το Εθελοντικό Κλιμάκιο του Δήμου Πεντέλης με τους εθελοντές της «Εστίας Δωρεάν Τροφίμων Ιματισμού και Οικιακού εξοπλισμού» κ.κ. Αγνή Ζώη,  Σίσση Ντούρη, Εύη Ευαγγελίου, Χριστίνα Μελιάδου, Ιγνάτιο Καραγιάννη & Κατερίνα Ρετσέπη, ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες μας που συνέβαλαν στην επιτυχία του φιλανθρωπικού bazaar, που πραγματοποιήθηκε στις 5 & 6 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων. Τα έσοδα από την προσπάθεια αυτή, διετέθησαν για αγορά τροφίμων για τους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας.
Για μια ακόμα φορά οι συμπολίτες μας έδειξαν ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι σταθερές αξίες που μας καθοδηγούν στην ζωή μας.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας: «Βany's Αccessories κα. Βέρα Μελίδου, το κατάστημα ενδυμάτων κου. Τάσου Καράμπελα, τα ζαχαροπλαστεία «Τop» και «Ντάλια», τα φαρμακεία «Παναγιωτίδη», «Φωτόπουλου» «Καρδιακίδου» της Δημ. Κοινότητας Μελισσίων, «Κωτσόγιαννη» της Δημ. Κοινότητας Πεντέλης, «Πρίνου» του Αμαρουσίου, το κατάστημα «Άλλοτε & Τώρα», το Super-Μarket Σκλαβενίτη για την σημαντική στήριξη τους.
Ευχαριστούμε επίσης τον Σύλλογο Κρητών «Ο Ερωτόκριτος» και τον Πρόεδρο και Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Καρβουνάκη, καθώς και την υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Ευαγγελία Φετάνη για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Ευχαριστούμε πολύ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου