Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Για τους απόρους η 2η Δράση Προσφοράς των Αεροπροσκόπων

Στο πλαίσιο των δραστηριότητων τους για την περίοδο 2012, το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μελισσίων απόφασισε την Δράση Προσφοράς να την πραγματοποίησει για τους απόρους (Μελισσίων) προσφέροντας τρόφιμα, χαρτικά, καθαριστικά. Στην ανακοίνωσή τους την οποία υπογράφει ο Αρχηγός Συστήματος Νίκος Μπόγδανος, τονίζουν:
"Οπως γνωρίζετε ο λαός μας παιρνάει δύσκολες στιγμές λόγο της οικονομικής κρίσης. Το πιο μεγάλο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν τα ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά και γέροντες καθώς οι κρατικές επιχορηγήσεις περικόποτονται. Η βοήθεια αυτών των ιδρυμάτων είναι εξαιρετικά επιτακτική αφού ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα από ελείψεις βασικών είδων.
Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων από το 1910 που ιδρύθηκε ήταν πάντα κοντά στις δύσκολές στιγμές που περνούσε ο λαός προσφέροντας τις υπηρεσίες του. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε το Σύστημα μας να μείνει άπραγο μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση.
Ύστερα από τηλεφωνική επαφή που είχαμε, ενημερωθήκαμε ότι οι ανάγκες τους επικεντρώνπονται σε:


1. Μακαρόνια, 2. Ρύζι, 3. Φακές, 4. Φασόλια, 5. Λάδι, 6. Ζάχαρη, 7. Αλεύρι, 8. Γάλα, 9. Χαρτικά, 10. Είδη προσωπικής φροντίδας (παιδικά σαμπουάν, κρέμες σώματος, μωρομάντηλα), 11. πάνες για μώρα (No 5 & No 6),
Η συγκέντωση των υλικών θα γίνονται στο 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μελισσίων (Ανδρέα Παπανδρέου 16 Μελίσσια).
Η παράδοσή των υλικών θα γίνει στις 13 Απριλίου 2012 (Μεγάλη Παρασκευή).
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση
Νίκος Μπόγδανος (6944 781451)
Αρχηγός Συστήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου