Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Στηρίζουμε την Ελλάδα και τα προϊόντα της

Ο αντίχειρας με την Eλληνική σημαία τη δεκαετία του 1980 με το σύνθημα «Ο Επιμένων Ελληνικά», που στόχευε στην ενίσχυση της αγοράς εγχώριων προϊόντων, ξαναμπαίνει στη ζωή μας σε μια κρίσιμη για τη χώρα μας εποχή.
Το απόγευμα της Τρίτης 3 Απριλίου παρουσιάστηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, η καμπάνια με σύνθημα «Αγοράζοντας Ελληνικά, στηρίζουμε το σπίτι μας», ο «Ο Επιμένων Ελληνικά» συσπείρωσε και πάλι προσωπικότητες από όλο το φάσμα της πολιτικής, ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής ζωής με σκοπό την στήριξη της ελληνικής παραγωγής, του ίδιου μας του σπιτιού.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ήταν παρών, όπως και σε κάθε προσπάθεια με σκοπό την ενδυνάμωση της εθνικής μας οικονομίας.
  
«Έχουμε κατορθώσει να υπάρχουν αίθουσες όπως η σημερινή, με κορυφές προσωπικοτήτων μα με εξουσίες που δεν τις αντιπροσωπεύουν...Μέσα όμως από την κοινωνία και το λαό, κερδίζονται οι αγώνες».
Τις προτάσεις και θέσεις του οργανισμού «Ο Επιμένων Ελληνικά» έχει ήδη υιοθετήσει και εφαρμόσει ο Δήμαρχος Πεντέλης, σε συνεργασία με το ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών), με την τελετουργία ενός συστήματος «από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή», που σκοπό έχει να διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων, την καλύτερη δυνατή τιμολόγηση, την αδιάβλητη διαδικασία και διαφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου