Τρίτη 10 Απριλίου 2012

"Υπό τιμωρία" 4 παίκτες του ΑΟΜ;

Aναστάτωση & γκρίνια έφερε στα Μελίσσια η ήττα - σοκ εντός έδρας με 3-1 από το Περιστέρι... Αύριο τέσσερις  (4) παίκτες, σύμφωνα με το " gazzetta.gr" θα βρεθούν ενώπιον της διοίκησης για πειθαρχικά παραπτώματα και αναμένεται να τιμωρηθούν σε μία στιγμή κατά την οποία  η ομάδα μας μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με πολύ δύσκολο έργο.
Μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται ΔΣ, ενώ τα καλά νέα ήρθαν από την χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 7 Απριλίου, αφού στον ετήσιο χορό του Συλλόγου έδωσαν το "παρών" περισσότεροι από 150 φίλοι της ομάδας,  ενισχύοντας σημαντικά  τα ταμεία του Α.Ο. Μελισσίων  ...
Αλλη μία θετική είδηση είναι  ότι η ομάδα της Σάμου αποχώρησε από το πρωτάθλημα και έτσι ο ΑΟΜ  δεν θα αγωνιστεί την Μεγάλη Τετάρτη, γλιτώνοντας τους παίκτες από την ταλαιπωρία του ταξιδιού, αλλά και χρήματα, με τους 3 βαθμούς να είναι ήδη στο... τσεπάκι.
Ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Τσιμπρικίδης,


τρέχει και δεν φτάνει για να φτιάξει το κλίμα στην ομάδα, που δεν είναι καθόλου καλό και ευτυχώς η ματαίωση της αναμέτρησης με το Καρλόβασι του δίνει πολύτιμο χρόνο. Εξάλλου, την επόμενη Κυριακή (22/04) έρχεται το παιχνίδι... μισή κατηγορία με τον Παναξιακό στα Μελίσσια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου