Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μέμα Χαλιώτη: Με την Ν.Δ στη Β΄ Αθήνας

"Δίνουμε τη μεγάλη μάχη για την Ελλάδα με όραμα και σχέδιο"
Φίλες και φίλοι, στην πιό δύσκολη ώρα για τη χώρας μας εξ αιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης, στην εποχή της πιό βαθιάς κρίσης αρχών και αξιών της Ελληνικής κοινωνίας, στην εποχή που οι συμπολίτες μας μας χρειάζονται δίπλα τους με καθαρές, αξιόπιστες, ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις ανάκαμψης και εξέλιξης, στην πιο κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσουμε και να αλλάξουμε πολιτική στάση και νοοτροπία δίνουμε τη μεγάλη μάχη για την Ελλάδα με όραμα και σχέδιο.
Με ειλικρίνεια και σεβασμό απέναντι σε εσάς τους συμπολίτες μου και την πατρίδα μου, με την ευθύνη που συνεπάγεται για μένα η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον στέλνω το μήνυμα της ανανέωσης στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας.
Μία από σας, στο ίδιο περιβάλλον, στα ίδια προβλήματα, στην ίδια απαιτητική καθημερινότητα, δεσμεύομαι να μένω σταθερά δίπλα σας σε όλους τους αγώνες για τις διεκδικήσεις της Β' Αθήνας και των συμπολιτών μας. Με τη σιγουριά ότι χρειάζεται ένας νέος τρόπος πολιτικής στάσης και ουσιαστικής ανανέωσης που να φέρνει αποτελέσματα, ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.
                                                ΧΑΛΙΩΤΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ (ΜΕΜΑ)
                                        ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ στη Β' ΑΘΗΝΑΣ 
                 
              Χαλιώτη Γερασιμούλα (Μέμα) - Βιογραφικό
               Τηλέφωνo επικοινωνίας: 6975741559
                  Email: memachalioti@yahoo.com
Η Μέμα Χαλιώτη, Διπλωματούχος Σολίστ και Μουσικοπαιδαγωγός, γεννήθηκε στην Αθήνα
Είναι γνήσια Επτανήσια αφού ο πατέρας της, καπετάνιος, καταγόταν από την Κεφαλονιά και η μητέρα της κατάγεται από την Κέρκυρα. Έζησε τα παιδικά της χρόνια στον τόπο καταγωγής της, την Κεφαλλονιά και στη συνέχεια μετακόμισε μόνιμα με την οικογένειά της στην Αθήνα.
Παμψηφεί Αριστούχος, φοίτησε με υποτροφία στη σχολή Δεξιοτεχνίας του Πιάνου, στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών, δίπλα στον κορυφαίο μουσικοπαιδαγωγό και διεθνούς φήμης πιανίστα Κωστή Γαϊτάνο. Ολοκλήρωσε τις πιανιστικές σπουδές της - Δίπλωμα Σολίστ - με Αριστα παμψηφεί και Α' Βραβείο.
Τελειοποίησε τις πιανιστικές της σπουδές κοντά στους μεγάλους πιανίστες Μαξ Χάλεκερ, Γιάννη Βακαρέλη, Paul Badura Skoda, Nikolai Petrof, Bernard Ringeissen.
Παράλληλα με τις πιανιστικές σπουδές της παρακολούθησε Ανώτερα θεωρητικά μαθήματα και ολοκλήρωσε:
*Πτυχίο Ωδικης, Πτυχίο Αρμονίας, Πτυχίο Αντίστιξης.
Το 1993 της απονεμήθηκε Τιμητικό Δίπλωμα για την συμμετοχή της, με έργα Beethoven, στα σεμινάρια Πιάνου του διεθνούς φήμης Έλληνα πιανίστα Γιάννη Βακαρέλη.
Παράλληλα με τις μουσικές σπουδές της παρακολούθησε:
"Μουσική και τεχνoλογία"
"Μουσική γραφή και σύνθεση στο πρόγραμμα Sibelius III"
στο Ελληνικό Ωδείο Βορείων Προαστείων, με τον Αντώνη Πλέσσα.
Ψυχολογία με θέμα «Συστημικό Σκέπτεσθαι» 1ο και 2ο έτος στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου.
«Μουσικοπαιδαγωγικό σύστημα ORFF» στη σχολή Matei.
«Τεχνικές Επικοινωνίας» και «Δημόσιες Σχέσεις» στο Future Business School.
«Μ.Μ.Ε., Marketing και Μ.Κ.Ο.» στο Ελληνικό κέντρο Προώθησης του Εθελοντισμού.
Συμμετείχε στα συνέδρια "Πολιτιστικές Ταυτότητες και Παγκοσμιοποίηση" και "Μ.Μ.Ε. και Πολιτισμός" , που διοργάνωσε η Εταιρία Παιδείας και Πολιτισμού "Εντελέχεια" στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
Συνεργάστηκε με το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και το Ελληνικό Ωδείο Βορείων Προαστείων, ως Καθηγήτρια Πιάνου και Ανώτερων θεωρητικών μαθημάτων από το 1990 έως το 1998. Από το 1998 εως το 2009 συνεργάστηκε με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα ως Διευθύντρια του Μουσικού Τμήματος των Εκπαιδευτηρίων. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας επιμελήθηκε και υλοποίησε δεκάδες παιδαγωγικά προγράμματα,σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Πολιτισμού και διοργάνωσε πλήθος πολιτιστικών, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και μουσικά αφιερώματα σε Έλληνες και ξένους συνθέτες.
Τον Ιούνιο του 2011 διοργάνωσε και συμμετείχε στην εκδήλωση με θέμα "Η επίδραση της μουσικής στην ψυχή των παιδιών" σε συνεργασία με το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.
Από το 2000 έως σήμερα συνεργάζεται με το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού «Μουσικοί Ορίζοντες» στην Αθήνα.
Λαμβάνει μέρος με τους μαθητές της επί σειρά ετών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου της Χ.Ο.Ν. ( Χορωδία Ορχήστρα Νέων), υπό την αιγίδα της UNESCO και του Υπουργείου Παιδείας παίρνοντας τιμητικές διακρίσεις και Α' Βραβεία.
Πιανιστικά έχει συνεργαστεί:
*Με την Εθνική Λυρική Σκηνή (Ε.Λ.Σ.)
*Συμμετείχε σε συναυλίες στο Ινστιτούτο Γκαίτε και την Ελληνοαμερικάνικη ένωση.
* Με τον Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα, σε εκδήλωση-αφιέρωμα στον συνθέτη.
* Mε τον συνθέτη Γρηγόρη Σκούρτη, σε μια σειρά πιανιστικών έργων γραμμένα για τον Αμερικάνικο κινηματογράφο.
* Με τον συνθέτη και πιανίστα, Δημήτρη Καραβίτη σε συνθέσεις Ελλήνων συνθετών για δύο πιάνα.
* Με το σχήμα tango "Flor de la piedra" σε έργα Astor Piazzola.
* Με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, σε έργα Μάνου Χατζιδάκι και Γιάννη Μαρκόπουλου.
* Το 2010, σε συνεργασία με την εφημερίδα Βορεινή, πηρε συνέντευξη από τον διεθνούς φήμης Έλληνα πιανίστα Πάνο Κάραν, με τον οποίο ετοιμάζει και πιανιστική συνεργασία.

                                          ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Γίνεται μέλος στις οργανώσεις της ΜΑ.ΚΙ. της ΟΝΝΕΔ Εξαρχείων-Νεαπόλεως, σε ηλικία 15 ετών.
Συμμετείχε στο Α' Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Το 1988 εκλέγεται Γεν.Γραμμ. ΟΝΝΕΔ Εξαρχείων-Νεαπόλεως.
Από το 1993 έως και το 2003 δραστηριοποιείται στις τ.ο. Κηφισιάς και Αμαρουσίου. Από το 2005 έως και το 2009 ορίζεται από τη Γραμματεία Οργανωτικού ως: 2005 Τομεάρχης Νομού Ζακύνθου, 2006 Τομεάρχης Νομού Λακωνίας, 2007 Τομεάρχης Α3 & Α4 Νομαρχιακών Επιτροπών Λεκανοπεδίου Αττικής, από το 2008 έως και τον Μάϊο του 2009 Τομεάρχης Α4 Νομαρχιακής Επιτροπής Λεκανοπεδίου.
Συμμετείχε ως Σύνεδρος στα συνέδρια του κόμματος 2007, 2009, 2010.
Το 2009 κατεβαίνει υποψήφια Βουλευτής, με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας.
Το 2010 στο συνέδριο του κόμματος, εκλέγεται Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Τον Σεπτέμβριο του 2011, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ορίζεται Αναπληρώτρια Γραμματέας, στη Γραμματεία Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της ΝΔ.
Είναι μέλος της Ένωσης Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Βορείων Προαστίων, μέλος της Ένωσης Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, μέλος στις Ε.Κ.Ο. Πολιτιστικών φορέων της ΝΔ, μέλος του συλλόγου "Φίλοι της Λυρικής Σκηνής" και πρόσφατα έγινε μέλος της Μ.Κ.Ο. "ΕΝ.Ε.Ο.Ν." Αμαρουσίου-Κηφισιάς (Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη νεότητα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου