Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Συγχαρητήρια Δημάρχου στον ΚΑΟΜ

                          Άνοδος και επιτυχίες του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης και η διοίκηση του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα του Κ.Α.Ο.Μ, για την άνοδο της στη Α2 κατηγορία του Μπάσκετ και την αντρική ομάδα του Κ.Α.Ο.Μ. για την άνοδό της από την Β΄ κατηγορία ΕΣΚΑ στην Α΄ κατηγορία.
Οι προσπάθειες της διοίκησης του Κ.Α.Ο.Μ. μαζί με την απεριόριστη βοήθεια του Δήμου, έφερε εκπληκτικά αποτελέσματα για τον σύλλογο και την περιοχή μας.
Η ανάδειξη της ομάδας του ΚΑΟΜ σαν κυπελλούχος Αττικής (την πανηγυρίσαμε όλοι μαζί στο γήπεδο του Γέρακα), αποδείχθηκε ότι ήταν το ξεκίνημα, με τελικό επιστέγασμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2.
Ο Δήμαρχος, αθλητάνθρωπος δια βίου (αθλητής, προπονητής, Πρόεδρος των Ελλήνων Προπονητών Ιππασίας), με την παρουσία του και το έντονο ενδιαφέρον του, καθώς και η διοίκηση του Ο.Π.ΑΘ. (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης) θεωρούν πως η προσπάθεια για τις ιδανικότερες και ασφαλείς συνθήκες άθλησης των παιδιών μας, πέτυχε απόλυτα.

Συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά να βρισκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στα σωματεία της πόλης μας ώστε να συνεχίσουν τη μαζική και πετυχημένη άθληση της νεολαίας μας.
Με την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς θα είμαστε ο πρώτος Δήμος πανελλαδικά, που θα διαθέτει για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, άδεια ασφαλούς λειτουργίας.
Με προσωπική εντολή και μέριμνα του Δημάρχου, ο Δήμος Πεντέλης θα αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και διάθεσης των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας, προς όλους τους δημότες και τα σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου