Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

«Τρέχουν» Πρόεδρος & χορηγοί για να βελτιωθεί o AOM & να μείνει στην κατηγορία

Ανάμικτα τα συναισθήματα των ανθρώπων του Α.Ο Μελισσίων μετα το 3-3 με τον Παναξιακό, καθώς είναι αποτέλεσμα, που κάνει την ομάδα να «χαροπαλεύει» για την παραμονή.
Στη διοίκηση υπάρχει έντονος προβληματισμός, αφού η ομάδα δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης, ενώ ιδιαίτερα στενοχωρημένοι είναι και οι δυο χορηγοί Νίκος Ρισβάς και Αλέξανδρος Λέανδρος, που παρακολούθησαν με αγωνία το παιχνίδι .
Πλέον ο αγώνας στην Αγία Παρασκευή την Κυριακή (29/04) είναι ο πρώτος απο τους έξι τελικούς που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος και σε αυτή τη μάχη για τη σωτηρία η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού τερματοφύλακα Νικολάου λόγω τραυματισμού.
Στο ματς με τους Ναξιώτες έπαιξε ο τρίτος γκολκήπερ Πυρένης, αφού ο δεύτερος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από την υπηρεσία όπου εργάζεται. Έως την Κυριακή αναμένεται συνάντηση του Προέδρου Τάσου Τσιμπρικίδη με τους δύο χορηγούς, Αλέξανδρο Λέανδρο καο Νίκο Ρισβά, για την καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ταλαιπωρία επεφύλασσε για τον πρόεδρο το βράδυ της Τετάρτης (25/04), αφού πέραν της στενοχώριας για το ισόπαλο αποτέλεσμα έτρεχε στον Ευαγγελισμό για να στηρίξει ψυχολογικά τον αδελφό Νίκο, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του και ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου