Τρίτη 24 Απριλίου 2012

"Ντέρμπυ παραμονής", ο αυριανός αγώνας του ΑΟΜ με τον Πανναξιακό

Να βελτιώσει το κλίμα στα Μελίσσια επιχειρεί ο πρόεδρος, Τάσος Τσιμπρικίδης.
Την Παρασκευή που πέρασε, διοργάνωσε μπάρμπεκιου για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.
Το παρών έδωσαν μέλη του ΔΣ και οι χορηγοί των «πρασίνων», Αλέξανδρος Λέανδρος και Νίκος Ρισβάς.
Η κατάσταση στον Α.Ο. Μελισσίων είναι δύσκολη, καθώς την αποπομπή Ταβλαδωράκη ακολούθησαν αυτές του προπονητή γυμναστή και πρώην προέδρου Πατσιαλού.
Ο Τσιμπρικίδης προσπαθεί να βρει φόρμουλα επικοινωνίας με όλους τους ποδοσφαιριστές γι’ αυτό και έχει αρχίσει τις συζητήσεις με καθένα χωριστά. Η αποπομπή Ταυλαδωράκη ταρακούνησε το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς η διοίκηση έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους.
Παράλληλα έγινε συνάντηση με τον ένα εκ των χορηγών της ομάδας Αλέξανδρο Λέανδρο. Μαζί του ήταν τα μέλη του ο Πρόεδρος και το μέλος του ΔΣ Μάνος Κανσής και ο Δήμος Κάβουρας. Κύριο θέμα συζήτησης η αξιοποίηση όλου του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν και η απαραίτητα εγρήγορση του κόσμου. Παράλληλα συζητήθηκε το οικονομικό θέμα, κυρίως για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων.
Δηλαδή αύριο Τετάρτη με Πανναξιακό εντός, την Κυριακή 29 Απριλίου εκτός στην Αγία Παρασκευή και αμέσως τα δυο εντός με αδιάφορους αντιπάλους με Αιγάλεω και Αγιαξ Ταύρου. Συν τους τρεις πόντους της Κυριακής από το Καρλόβασι, η διοίκηση θέλει ακόμη 12 πόντους, ώστε να μπουν οι βάσεις παραμονής.
Γι' αυτό το λόγο στη διοίκηση λένε, πως πρέπει να υπάρχει πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση, ενότητα, συνεργασία, και προπαντός ομόνοια, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.
Την Κυριακή τα Μελίσσια επιβλήθηκαν 1-0 του Εθνικού σε φιλικό και έδειξαν ότι το κλίμα και η αγωνιστική εικόνα έχουν βελτιωθεί εν όψει του αυριανού... "τελικού" με τον Πανναξιακό, που θα κρίνει και την παραμονή της ομάδας μας στον 8ο Ομιλο της Δ΄ Εθνικής...
Το φιλικό τεστ το ΑΟ Μελισσίων με τον Εθνικό, έγινε παρουσία εκατό φίλων της ομάδας και μερικών φίλων του Εθνικού. Ο ΑΟΜ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το ενενηντάλεπτο και επικράτησε δίκαια χάρη σε γκολ του Αρη Πλεξίδα.
Ο αγώνας διεξήχθη κάτω απο καυτό ήλιο στη μια το μεσημέρι και αυτή η ώρα δεν επελέγη τυχαία απο τους γηπεδούχους αφού το αυριανό ματς αρχίζει την ίδια ώρα, εξαιτίας της επιστροφής των νησιωτών.
Ο Κάβουρας χρησιμοποίησε τους Χατζάρα, Πολυδωρόπουλο, Ιωσήπου, Μανδύλη, Τζανετέα, Μποτωνάκη, Κωνσταντόπουλο,Ρήγα,Ατσάλη, Πατσιαβούρα,Δημάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Νίκας, Αντωνόπουλος, Γκοβούδης,Κοκκότης.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ιατρού με πατερίτσες μετά την αρθροσκόπηση που υπεβλήθη. Μαζί με τον πατέρα του παρακολούθησαν το παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφου ο αδελφός του Παναγιώτη αγωνίζεται στον Εθνικό. Το παιχνίδι παρακολούθησε σύσωμο το ΔΣ των πράσινων αλλά και ο πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Πατσιαλός.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου