Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Xρησιμοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο σαν τσιφλίκι του...»!

    «Aντιδημοκρατική η λογική» του Δημάρχου Στεργίου …
Την ώρα που το Συντονιστικό Ενάντια στα Φωτοβολταικά και σύσσωμες οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης βρίσκονταν στους δρόμους αλλά και τους διαδρόμους της Βουλής για να μην περάσει η «ντροπολογία» , η διοίκηση του δήμου Πεντέλης επέλεξε να κάνει Δημοτικό Συμβούλιο για να εγκρίνει την δαπάνη του εορτασμού της 25ης Μαρτίου…
Και σαν να μην έφτανε αυτό στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα της υποβολής των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δήμου προς το Υπουργείο Εσωτερικών.
Χωρίς καμιά ενημέρωση στην αντιπολίτευση, παρ όλο ότι το συντονιστικό δια του εκπροσώπου του κ. Παπακωνσταντίνου, ζήτησε ότι αν προέκυπτε άλλο θέμα εκτός από την δαπάνη του εορτασμού, να ειδοποιηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι.
Η Πεντέλη Εν Δράσει καταγγέλλει στον Πεντελιώτικο λαό τις συνεχιζόμενες αντιδημοκρατικές ενέργειες της διοίκησης και προσωπικά του Δημάρχου Στεργίου, ο οποίος πιστός στο δόγμα του «διαίρει και βασίλευε» χρησιμοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο σαν τσιφλίκι του.

Όσο για το τι προσπαθεί να κρύψει ο Δήμαρχος συζητώντας τέτοια θέματα ερήμην της αντιπολίτευσης, του δηλώνουμε ότι το θέμα θα έχει συνέχεια πολύ σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου