Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Φαντασμαγορική η εκδήλωση ανόδου της Α.Ε. Πεντέλης

Μια μεγάλη - ξεχωριστή γιορτή στήθηκε το Σάββατο που πέρασε για τους πρωταθλητές της Α’ ΕΣΚΑ.  Το κατάμεστο γήπεδο αφού αποθέωσε τους  πρωταθλητες, αποζημιώθηκε με το παραπάνω από το θέαμα που απήλαυσε.
Η βραδιά άνοιξε με αγώνα επίδειξης των τμημάτων των ακαδημιών της Πεντέλης.
Σειρά πήραν μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, καθώς πραγματοποιήθηκε αγώνας μεταξύ της ομάδας της Πεντέλης με τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών (Φραγκίσκος Αλβέρτης, Νάσος Γαλακτερός, Άγγελος Κορωνιός, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Λημνιάτης, Νίκος Μπουντούρης, Νίκος Οικονόμου, Μπάνε Πρέλεβιτς, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μιχάλης Ρωμανίδης, Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Φιλίππου, Φάνης Χριστοδούλου).
Μετά τον αγώνα, ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν αφού έγινε η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές, η οποία περιείχε και μια μικρή γεύση NBA… Εκτός από το τρόπαιο, στους παίκτες της Πεντέλης δόθηκαν και τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών, γεγονός που τους χαροποίησε ιδιαίτερα.
Ο Δήμαρχόςμας ΔημήτρηςΣτεργίου-Καψάλης στον πανηγυρικό του χαιρετισμό προς τους πρωταθλητές, είπε :
«Ο αθλητισμός αποτελεί για τους νέους το καλύτερο αντίδοτο στις προκλήσεις των καιρών.
Το φίλαθλο πνεύμα είναι ελπίδα και εφαλτήριο για ακόμη ψηλότερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και σας ευχαριστούμε που μας κάνατε τόσο υπερήφανους».
Αξίζει να σημειωθεί πως η «Πεντέλη για πρώτη φορά από την ίδρυσή της γιόρτασε την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική του Μπάσκετ». Όλοι οι Πεντελιώτες πανηγύρισαν την σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας τους, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με πολλά happenings, που διοργανώθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης, αθλητής, προπονητής και παράγοντας της Ιππασίας o ίδιος δια βίου, συνεχάρη τους αθλητές, τεχνική ηγεσία, παράγοντες, για τη μεγάλη επιτυχία τους, αλλά και τους χορηγούς για την στήριξη της όλης προσπάθειας. Επεσήμανε δε ότι, «ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός είναι βασική τροφή και όχι πολυτέλεια, στηρίξτε τα, τα στηρίζουμε!
Κορυφαία στιγμή της γιορτής αποτέλεσε ο φιλικός αγώνας μεταξύ της «Πεντέλης» και της ομάδας διεθνών βετεράνων καλαθοσφαιριστών, τους οποίους και αποθέωσαν οι παρευρισκόμενοι.
Το κατάμεστο γήπεδο της Ν.Πεντέλης γνώρισε μοναδικές στιγμές, λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας και του πρωτοφανούς ενθουσιασμού των φιλάθλων ιδιαίτερα κατά την απονομή του κυπέλου στους πρωταθλητές.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους οργανωτές του Ν.Π.Δ.Δ. (Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης) και τους πρωτεργάτες κ. Νίκο Χαρτοματζίδη, κ. Κώστα Μάτζιο και κ.Πέτρο Καρελά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου