Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

2η Δράση Προσφοράς από τους Αεροπροσκόπους

Με πρωτοβουλία του αρχηγού Αγέλης Ηλία Ζορμπαλά, το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μελισσίων διοργάνωσε δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων και την ενίσχυση της Εστίας Τροφίμων του Δήμου Πεντέλης.
Στην πρόσκλησή τους ανταποκρίθηκε η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ". Το Σάββατο 7 Απριλίου αντιπροσωπεία του Συστήματος αποτελούμενη από τον αρχηγό και την υπαρχηγό Αγέλης λυκοπούλων Ηλία Ζορμπαλά και Ευδοκία Ψύλλα επισκέφθηκαν από τις πρωινές ώρες το κατάστημα "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" στα Μελίσσια και με τη συνεργασία των υπαλλήλων του ενημέρωναν τους πελάτες για την κοινωνική δράση.
Μεγάλος αριθμός πολιτών ευαισθητοποιήθηκε και ανταποκρίθηκε εφοδιάζοντάς την ομάδα με τρόφιμα όλων των ειδών, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας.

Αντιπροσωπεία του Συστήματος αποτελούμενη από τον αρχηγό Αγέλης λυκοπούλων Ηλία Ζορμπαλά, τον αρχηγό Ομάδας προσκόπων Πύρρο Τσαβίδη και την υπαρχηγό Ομάδας Χριστίνα Τσαβίδη παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τη δράση στον "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ" και τις προσφορές από γονείς των προσκόπων με αναλυτική κατάσταση/είδος, στην υπεύθυνη της Εστίας Τροφίμων κα Ευαγγελίου την Μεγάλη Τρίτη.
Τη δράση τους χαιρέτησε ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Στεργίου - Καψάλης Δημήτριος.
Το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μελισσίων με ανακοίνωση που εξέδωσε,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ την αλυσίδα σούπερ μάρκετ "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ", τη διεύθυνση και τους υπαλλήλους του Καταστήματος Μελισσίων για την υποδοχή, τη συμπαράσταση και την ευγενική χορηγία τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου