Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Επιστολή Δημάρχου στον Υπ. Εσωτ. για την καθυστέρησ​η προσλήψεων Καθαριότητ​ας - Παιδικώ​ν Σταθμών

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΕΠΙ​ΣΤΟΛΗ στον Υπ. Εσωτ. κο Αν. Γιανίτση για την καθυστέρησ​η προσλήψεων Καθαριότητ​ας-Παιδικώ​ν Σταθμών, απέστειλε ο Δήμαρχός μας κ. Δημήτρης Στεργίου Καψάλης
ΘΕΜΑ: Προσλήψεις Προσωπικού Υπηρεσιών Ανταποδοτικού Χαρακτήρα.
ΣΧΕΤ: α. Το με αρ.πρωτ: 1586/13.01.2012 έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών.
β. Η 32/2012 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης.
γ. Το με αρ. πρωτ: 5239/5035/7.02.2012 έγγραφο Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
δ. Το με αρ. πρωτ: 5998/14.03.2012 έγγραφο Δήμου Πεντέλης.
1. Σας γνωρίζουμε ότι με το (δ) σχετικό και σε συνέχεια των (α) , (β) , (γ) ομοίων σας επισημάναμε την ανάγκη έκδοσης ΠΥΣ για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ οκτάμηνης διάρκειας Υπηρεσιών Ανταποδοτικού Χαρακτήρα προ της προκηρύξεως των εκλογών, κατάσταση που θα μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε στη Καθαριότητα χωρίς προβλήματα. ΑΙΤΗΜΑ το οποίο αγνοήσατε μέχρι τώρα
2. Επιπρόσθετα σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ να εκδοθεί η εγκύκλιος προσλήψεων μη ανταποδοτικού χαρακτήρα και ειδικότερα για τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου όπου συμπεριλαμβάνεται και το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

3. Η καθυστέρηση λειτουργίας του Υπουργείου Εσωτερικών κατ΄έτος στα δύο αυτά θέματα έχει σαν συνέπεια να βάζει σε δοκιμασία και τρέξιμο της τελευταίας στιγμής τους Δήμους στους δύο σημαντικούς τομείς δράσεις τους που είναι η Καθαριότητα και η έγκαιρη και σωστή έναρξη της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών .
4. Παρακαλούμε και πάλι λειτουργώντας στα πλαίσια της πρόβλεψης και του προγραμματισμού που η χρηστή διοίκηση που ευαγγελιζόμαστε επιβάλλει, να προωθήσετε ΑΜΕΣΑ τις ενέργειες σας και στο τομέα αυτό.
5. Οι Πρόεδροι ΠΕΔΑ και ΚΕΔΕ προς τους οποίους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται να επέμβουν γιατί τελικά δυσλειτουργίες της Κεντρικής Διοίκησης τις «απολαμβάνουν» οι Δήμοι οι οποίοι την τελευταία στιγμή καλούνται να καλύψουν τα κενά της.

Την επιστολή ο κ. Δήμαρχος απέστειλε προς : 


-Το Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργό -Τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρύθμισης κο Δ.Ρέππα
- Υπουργό Οικονομικών Κο Φίλιππο Σαχινίδη
- Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Κο Σ.Λύτρα
και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ προς:
-Κ.Ε.Δ.Ε. Πρόεδρο κο Κ. Ασκούνη
Μέλη Δ.Σ. - ΠΕΔΑ Πρόεδρο κο Ν. Σαράντη
Μέλη Δ.Σ.
- Αρχηγούς Κομμάτων που στηρίζουν τη Κυβέρνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου