Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Το Σάββατο στο «Ανδρέας Παπανδρέου», κρίνεται η άνοδος του ΚΑΟΜ στην Α2

Εχασε μέσα στο σπίτι του ο ΚΑΟΜ απο το Περιστέρι
Το Περιστέρι ήταν ο μεγάλος νικητής, 54 - 49, στην έδρα των Μελισσίων, ισοφάρισε τους τελικούς της Α΄ΕΣΚΑ σε 2-2 και όλα θα κριθούν το Σάββατο (07/04) στο «Ανδρέας Παπανδρέου».
Χάρις στην εκπληκτική άμυνα την οποία έπαιξαν οι παίκτριες του Παπαδέλου, στο δεύτερο ημίχρονο, δέχτηκαν 19 μόλις πόντους, το Περιστέρι κατάφερε να γυρίσει από το -11 και να πάρει τη μεγάλη νίκη με αντίπαλο τα Μελίσσια. Συγκλονιστική η Βάσω Τσαρούχα, που ήταν το μυαλό της ομάδας του Περιστερίου. Ενώ εκπληκτικό αγώνα έκανε η Χρονοπούλου, η οποία σκόραρε και μάζεψε σχεδόν όλα τα αμυντικά ριμπάουντ για την ομάδα της, ενώ η Κατερίνα Σερέτη, στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο, πήρε πάνω της την ομάδα της και την ώθησε στη νίκη.
 Για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας τα Μελίσσια, για ακόμα ένα παιχνίδι το Α και το Ω ήταν η Μοίρα και η Κεμαβόρ, ενώ μοιραία παίκτρια ήταν η Κεμαβόρ, αφού έκανε δύο αχρείαστα φάουλ 2 λεπτά πρίν από τη λήξη του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να αποβληθεί με 5.

                    Ο αγώνας(Εάν θέλετε να τον δείτε πατήστε παρακάτω) 
http://www.sportshero.gr/index.php/sports/basket/item/475-ola-gia-ola-peristeri-kai-melissia-pros-thn-a2-video
Το Περιστέρι μπήκε αποφασισμένο στο κλειστό των Μελισσίων και προηγήθηκε γρήγορα με 6-0. Τα Μελίσσια όμως αντέδρασαν και με δικό τους 7-0 έκαναν το 7-6.
Τα δύο γρήγορα φάουλ της Χρονοπούλου επέτρεψαν στη Μοίρα να βρει χώρους στη ρακέτα του Περιστερίου και με εύκολα καλάθια να ανεβάσει τη διαφορά στους 8. 28-20, με το ημίχρονο να κλείνει στο 30-23 για τα Μελίσσια.
Όπως τελείωσε το πρώτο έτσι άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο, όπου τα Μελίσσια με πρωταγωνίστρια την Κεμαβόρ πήραν διαφορά 11 πόντων, 38-27. Εκεί μίλησε η εμπειρία της Τσαρούχα, όπου με συνδυασμό την πολύ καλή άμυνα της ομάδας της, έγινε ένα 13-0 επιμέρους σκορ για το Περιστέρι με αποτέλεσμα το τρίτο δεκάλεπτο να λήξει 40-37 για την ομάδα του Παπαδέλου.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό. Το Περιστέρι έκανε 4 λεπτά να πετύχει τους πρώτους πόντους κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκαν τα Μελίσσια όπου σκόραραν μόνο δύο βολές εκείνο το διάστημα. Τα Μελίσσια με 4 διαδοχικές βολές πέρασαν μπροστά στο σκορ, 42-41, μετά από 10 αγωνιστικά λεπτά. Όμως το τρίποντο της Σερέτη στη λήξη της επίθεση του Περιστερίου, έβαλε μπροστά τις φιλοξενούμενες, 44-42 και δεν ξανά έχασαν την πρωτοπορία στο σκορ. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο με την Μοίρα να σκοράρει σχεδόν όλους τους πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο για την ομάδα της. Η Κεμαβόρ χρεώθηκε με τέταρτο φάουλ, η Μίχα ρίσκαρε και την άφησε στο παρκέ κάτι το οποίο στη συνέχεια πλήρωσαν τα Μελίσσια, αφού χρεώθηκε το 5ο της και χάθηκε το βασικό όπλο της ομάδας.
Η Σερέτη έβαλε όλες τις βολές, τα Μελίσσια δεν έβρισκαν στόχο με το τελικό 54-49 να οδηγεί τη σειρά στο Περιστέρι, όπου θα κριθεί η άνοδος στην Α2.
Από το womensports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου