Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

"Ηττα" για τον ΑΟΜ, η ισοπαλία εντός με Πανναξιακό

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στα Μελίσσια, όπου ο ΑΟΜ αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με τον Πανναξιακό. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη και προηγήθηκε στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρήγα.
Ο Πανναξιακός διαμαρτύρεται έντονα για μία φάση που έγινε στο 43ο λεπτό, κατά την οποία θεωρούν ότι ο Στάμος ανατράπηκε στην μεγάλη μας περιοχή ... Ο διαιτητής της συνάντησης, είχε διαφορετική γνώμη, έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, τιμωρώντας ταυτόχρονα τον παίκτη των νησιωτών με κίτρινη κάρτα.
Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση φάουλ του Στάμου, ο γκολκίπερ Πυρένης έκανε ασταθή επέμβαση και ο Τόσκας από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 55’ ο Στάμος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σκούνα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα, για το 1-2, ενώ στο 76’ ο Καρούσης έκανε το 1-3.
Ο ΑΟΜ αντέδρασε και στο  81’  μείωσε σε 2-3 με τον Νικόλα ενώ στο 85’  με σουτ του Πατσιαβούρα από κοντά, έφερε το σκόρ στα ίσα, κάνοντας το 3-3.
Ο ίδιος παίκτης παρολίγον να προκαλέσει εμφράγματα στον Παναξιακό, αφού στο τέλος του αγώνα έχασε μοναδική ευκαιρία (σχεδόν από τη γραμμή της εστίας του Θέμελη), στέλνοντας  τη μπάλα  και τα όνειρα της ομάδας μας για παραμονή στην κατηγορία ... άουτ !
 
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Πυρένης, Τζανετέας, Μανδύλης, Ιωσήπου, Παπαϊωάννου, Κωνσταντόπουλος, Πατσιαβούρας (91’ Κοκκότης), Ρήγας, Ατσάλης (70’ Γκαβούδης), Πλεξίδας (46’ Νικόλα), Μποτωνάκης
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Καρατέλιος, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Κολιούσης (46’ Σουσούνης), Δήμας, Κουτελιέρης, Καρούσης, Στάμος (84’ Κατσάνης), Σταματίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου