Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πανηγυρικός ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής


Με τη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας την Παρασκευή 29 Απριλίουστις 8:00 μμ  ολοκληρώθηκε ο Πανηγυρικός εορτασμός της πολιούχου των Μελισσίων Ζωοδόχου Πηγής.
Προηγήθηκε το πρωί στις 7:30 Όρθρος μετ΄Αρτοκλασίας και πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης 28 Απριλίου τελέστηκε και Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ Αρτοκλασίας.
Η προσέλευση του κόσμου κατά την περιφορά της Ιεράς Εικόνας στην οδό Δημοκρατίας (έως τη συμβολή των οδών Π. Τσαλδάρη - Α. Παπανδρέου & Ε. Βενιζέλου), ήταν χωρίς υπερβολή, εντυπωσιακή.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος  κ. Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ο  Βουλευτής της Ν.Δ. Αργύρης Ντινόπουλος, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Δ.Σ κ. Ευαγγελία Μπουσίου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σεβαστός Βορέας, Παναγιώτης Μούστρης & Γιώργος Καρβουνάκης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλης Γραφάκος, ο επικεφαλής του Συνδυασμού "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, "ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ" Νίκος Τόλιος και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Διοίκησης αλλά και της μειοψηφίας.
Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση έδωσαν η φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου & η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου