Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Φαντασμαγορική φιέστα

Διοίκηση του Α.Ο.Μ & κόσμος γιόρτασαν μαζί την άνοδο!

Τα Μελίσσια πανηγύρισαν την άνοδό τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα με μία φαντασμαγορική φιέστα, ωστόσο τα σχέδια για το μέλλον είναι ακόμη πιο μεγάλα!
Όταν το περασμένο καλοκαίρι η φετινή σεζόν ξεκίνησε, ο στόχος για τα Μελίσσια ήταν μόνο η άνοδος. Η σεζόν τελείωσε με την ομάδα στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ στην ισοβαθμία με Ηράκλειο και Άγιο Δημήτριο, όμως τα όνερια δε σταματούν εδώ!
Το χθεσινό φιλικό με την Golden Team του Παναθηναϊκού στα Μελίσσια ακολούθησε φαντασμαγορική φιέστα, όπου διοίκηση και κόσμος γιόρτασαν μαζί την άνοδο!
Οι επιχειρημετίες της περιοχής ήταν κοντά στην ομάδα, ενώ αναμένεται να την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια, καθώς το «ταβάνι» έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά. Το πλάνο είναι τα Μελίσσια να βρίσκονται σε δύο χρόνια στην Football League, κάτι που προϋποθέτει δυνατό ρόστερ και επαρκή χρηματοδότηση...
Οι άνθρωποι της ομάδας στηρίζουν τα όνειρά τους σε τρία πρόσωπα που σύντομα θα πάρουν θέσεις στο ΔΣ του συλλόγου και αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην επίτευξη των μεγαλεπίβολων στόχων.
Αυτοί είναι ο Δήμαρχος Πεντέλης - Μελισσίων, Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς, και το μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού Αλέξανδος Λέανδρος, με τους δύο τελευταίους, μάλιστα, να μοιράζουν και πριμ στους παίκτες για τη μεγάλη τους επιτυχία.
 Οι τρεις τους αναμένεται να συνδράμουν, ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσει η ομάδα να βρεθεί ακόμη ψηλότερα τα επόμενα   χρόνια...
Σύμφωνα με το " www.onsports.gr ",  η ομάδα μας θα συμμετάσχει στον 8ο ΟΜΙΛΟ της Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, μαζί με :

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ελπιδοφόρος, Αιγάλεω, Φωστήρας, Αγιαξ Ταύρου, Νέα Ιωνία, ΑΟ Περιστερίου, Αγία Παρασκευή, Τράχωνες,
ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ΑΕ Κως
ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Μύκονος, Πανναξιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου