Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Φθηνή και αστεία", η αιτιολογία για την αποχώρηση

                Μίσος, ρεβανσισμός και εμπάθεια οδηγούν τις ενέργειες του κ. Στεργίου
Ο Στεργίου αποφάσισε την αποχώρηση του Δήμου μας από το διαδημοτικό δίκτυο υγείας και το Σύνδεσμο 21 ΟΤΑ και οδηγεί το Δήμο μας σε απομόνωση από τα δρώμενα της αυτοδιοίκησης
Πρωτοφανείς στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης «αποφάσεις» έλαβε η διοίκηση Στεργίου. Καθοδηγούμενη από μίσος, ρεβανσισμό και εμπάθεια απέναντι στο πρόσωπο του Μανώλη Γραφάκου, αποφάσισε ότι δεν είναι χρήσιμο για το Δήμο μας να μετέχει στο διαδημοτικό δίκτυο υγείας, ούτε στο Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Αττικής, στον οποίο ο Μανώλης Γραφάκος είναι Πρόεδρος και μέλη ήταν και οι τρεις πρώην Δήμοι Μελισσίων, Πεντέλης και Νέας Πεντέλης εδώ και 15 χρόνια!!
Η αιτιολογία τους φθηνή και αστεία.
Λόγω κόστους συμμετοχής, το οποίο ανέρχεται και για τους δύο συνδέσμους σε 6.000 ευρώ ετησίως!!!, ενώ την ίδια ώρα η φλυαρία τους στα Δημοτικά Συμβούλια που γίνονται περίπου κάθε εβδομάδα, επιβαρύνει το Δήμο μας με 6.000 ευρώ το μήνα περισσότερο κόστος!!!
Με τις αποφάσεις αυτές ο Δήμος μας απομονώνεται επικίνδυνα από τα δρώμενα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στους τομείς της υγείας και του περιβάλλοντος, δύο ιδιαίτερα κρίσιμους τομείς στο μέλλον, αφού οι αρμοδιότητες των Δήμων ενισχύονται στα ζητήματα αυτά.
Δηλώνουμε ότι θα προσβάλουμε νομικά τις αποφάσεις αυτές, καθώς εισήχθησαν κατά τη γνώμη μας παράνομα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο τρόπος όμως εισαγωγής τους δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται ο κ. Στεργίου τη λειτουργία της δημοκρατίας και των θεσμών της.
 Από την πρώτη μέρα ήταν εμφανείς οι ρεβανσιστικές τάσεις του κ. Στεργίου, πλέον αποκαλύπτονται και οι δημότες αρχίζουν να βγάζουν τα συμπεράσματά τους.
Κατά τη γνώμη μας μια διοίκηση με τέτοιες τάσεις ρεβανσισμού και εμπάθειας, προσφέρει κακές υπηρεσίες στην πόλη και πλέον αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη για τους δημότες της.
                        Από το Γραφείο Τύπου της δημοτικής κίνησης
                                          «Η Πεντέλη στο Ύψος της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου