Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

"Xαρατσώνει" τους δημότες, η Διοίκηση Στεργίου

Η διοίκηση Στεργίου από την αρχή της θητείας της έδειξε ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Δήμος αυτή τη δύσκολη συγκυρία πρέπει να δείξει κοινωνικό πρόσωπο και να έχει προσιτές τις υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής, αθλητισμού και πολιτισμού προς τους πολίτες.
Είναι τουλάχιστον απαράδεκτες οι αυξήσεις στα τροφεία των παιδικών σταθμών του Δήμου μας, που για τη μεσαία εισοδηματική κατηγορία φτάνουν μέχρι και 33% (από 75 ευρώ το μήνα σε 100!!), είναι εξίσου απαράδεκτες οι αυξήσεις στο κολυμβητήριο κατά 20% και οι αυξήσεις στα δίδακτρα του πολιτιστικού κέντρου που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει και το 25%.
Η διοίκηση Στεργίου μετά την κατάργηση του δημοτικού ιατρείου, την κατάργηση των δωρεάν εκδρομών στα ΚΑΠΗ, την επιβάρυνση των γονέων για τις τραπεζοκόμους στα σχολεία, συνεχίζει με σημαντικές αυξήσεις στα τροφεία των παιδικών σταθμών, στο κολυμβητήριο και το πολιτιστικό κέντρο.
Από το γκρέμισμα των δομών της κοινωνικής πολιτικής και την αύξηση των τροφείων και των συνδρομών στο κολυμβητήριο και στο πολιτιστικό κέντρο, το οικονομικό «όφελος» για το Δήμο θα είναι της τάξης των 300.000 το πολύ. Πολύ λιγότερο δηλαδή από το δώρο των 500.000 ευρώ ετησίως που έκανε η διοίκηση Στεργίου στις Τράπεζες και στο Super Market.
Και αφήνουμε ακόμα ασχολίαστες τις πρώτες σπατάλες που γίνονται, για τις οποίες σε πολύ λίγο χρόνο θα τοποθετηθούμε συνολικά.
Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών που αυτή τη δύσκολη στιγμή χρειάζονται το Δήμο δίπλα τους, αλλά ο Δήμος του κ. Στεργίου επιλέγει να υπηρετήσει συμφέροντα υμετέρων και συμφέροντα Τραπεζών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου