Τρίτη 24 Μαΐου 2011

"Υπερπρωταθλητής", ο διαιτητής κ. Κοσικίδης !!!

       "Σφαγή" του ΑΟΜ στον τελικό με τους Τράχωνες
Με ένα γκολ που σημειώθηκε στο 11ο λεπτό της παράτασης(101΄ του αγώνα) από τον Καλλιπολίτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, οι Τράχωνες στο Δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου επιβλήθηκαν του ΑΟΜ με σκορ 2-1, κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του υπερπρωταθλητή στην Α΄ κατηγορία της Αθήνας. Αρνητικός πρωταγωνιστής  του αγώνα (που είχε δύο όψεις), ήταν ο διαιτητής  κ. Κοσικίδης,  ο οποίoς ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας, αφήνοντας στο τέλος  τον Α.Ο. Μελισσίων με πάρα πολλά παράπονα.
Η υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον ΑΟΜ, ο οποίος προηγήθηκε νωρίς στο σκορ(στο 4΄ λεπτό), με τον Μπαδήμα, που εκμεταλλεύτηκε άριστοτεχνικά, λάθος της άμυνας των Τραχώνων, παραβιάζοντας με εξαίσιο πλασεδάκι την εστία Καραβατά.
 Στην συνέχεια με την αρωγή του ανεκδιήγητου διαιτητή, η ομάδα του Αλίμου αρχισε σιγά - σιγά αλλά σταθερά, να κερδίζει μέτρα προς την περιοχή μας, ανεβάζοντας την απόδοσή της. Ωστόσο η ανεπαίσθητη υπεροχή της ήταν φλύαρη, αφού δεν κατόρθωσε  να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση.
Στην επανάληψη όμως οι Τράχωνες μπήκαν πιο δυνατά από εμάς στο παιχνίδι. Εκμεταλλεύτηκαν δε κατά τον καλύτερο τρόπο την ανοχή του Διαιτητή στο σκληρό  παιγνιδι που επέλεξαν να μας αντιμετωπίσουν. Πίεσαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, αποσκοπώντας στην ισοφάριση. Κάτι που τελικά κατάφεραν στο 52΄ με πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Ντεντόπουλος. Την εσχάτη των ποινών καταλόγισε ο διαιτητής Κοσικίδης ο οποίος με μία έμπνευση της στιγμής (από το αόρατο Υπερπέραν) "ΕΙΔΕ" & ανακάλυψε, ανατροπη του Καλλιπολίτη από τον Μπούτα!!!
Λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού,  ο Κοσικίδης "έχασε αίφνης το ΦΩΣ του", γιαυτό και δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του παικταρά μας Μπαδήμα ... Εδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, το οποίο τελικά οδηγήθηκε στην παράταση, στην ημίωρη διάρκεια της οποίας δεχθήκαμε τέρμα σε μία στημένη φάση (απευθείας εκτέλεση φάουλ). Στα λεπτά που απέμειναν η ομάδα μας αγωνίστηκε με πάθος για τη νίκη, αλλά οι Τράχωνες με παιγνιδι  σκοπιμότητας(συνεχείς καθυστερήσεις)καταφεραν να κερδίσουν τον άτυπο τίτλο του ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, θυσιάζοντας το θέαμα...
ΤΡΑΧΩΝΕΣ:Kαραβατάς, Παναγόπουλος( 30’ Νασιούδης), Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Χιόνης(49’ Πανόπουλος), Καλλιπολίτης, Χατζής, Ευαγγελόπουλος, Νεντέλκοβιτς(49’ Κανελίνι), Ντεντόπουλος.
ΜEΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Νίκος, Τσάπαρης( 43’ Παράσογλου),Κικιδάκις(55’Τζελίλι), Τσιούγκας, Αντωνόπουλος, Μπούτα, Νικόλα, Πλεξίδας, Οικονομόπουλος(31΄Μπεκατώρος),Μπαδήμας.

Β.Καραούλης: "Νιώσαμε αδικία..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου