Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Μπροστάρης σε εθελοντικές δράσεις ο Δήμαρχός μας

1η Εθελοντική Δράση καθαρισμού πάρκων και δασών του Δήμου Πεντέλης
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ – ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
Αγαπάμε την πόλη μας, είναι το σπίτι μας, κάθε περπατησιά μας αποτυπώνει το πολιτισμό μας...
Tο πρωί Σαββάτου στις 10.00 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, οι εργαζόμενοι από τα χαράματα στην καθαριότητα, αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι, πολίτες και κυρίως ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΕΣ και όχι μόνο- γίναμε μια παρέα για να καθαρίσουμε το πάρκο στον Ι. Ν της Ζωοδ. Πηγής και στην ΑΓ. Μαρίνα. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή για την πόλη μας ... Εχουμε πολύ δουλειά και ακόμη περισσότερο διάθεση.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης μπροστάρης σε εθελοντικές δράσεις χρόνια τώρα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους εθελοντές και δήλωσε ότι: « τα αστικά μας δάση είναι οι δασικοί πνεύμονες της πόλης μας και τους φροντίζουμε ως κόρη οφθαλμού. Η δυναμική μας στους περιβαλλοντικούς μας αγώνες είναι ο εθελοντισμός. Και είμαι σίγουρος ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, πιο πράσινη, για τα παιδιά μας, τους αυριανούς πολίτες της γης
Μαζί μας ήταν με την ευγενική χορηγία τους οι εταιρείες: AMC HELLAS AEE, προσφέροντας μας Hot dog με προϊόντα της CREΤA FARM μαζί με ένα πρακτικό δώρο για την κουζίνα, η NESTLE προσφέροντας μας νερά ΚΟΡΠΗ και η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ προσφέροντας γάντια.
Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τις 22 Μαΐου 2011, για μια καλύτερη πόλη, γιατί μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟY ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου