Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Γιατί διεκόπη η λειτουργία Χορωδίας στο ΚΑΠΗ Μελισσίων;

         Κυρία Πρόεδρε,
Α) Τα τρία προηγούμενα χρόνια στο ΚΑΠΗ Μελισσίων ιδρύθηκε και λειτουργούσε τμήμα Χορωδίας με χορωδούς μέλη του. Αρκετοί ηλικιωμένοι παρακολουθούσαν τα μαθήματά της, ικανοποιούσαν την επιθυμία τους, ασκούσαν και καλλιεργούσαν τη φωνή τους και ευχαριστούνταν να πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ με την παρουσία της.
Δυστυχώς η νέα Διοίκηση διέκοψε τα μαθήματα τα οποία δεν είχαν κανένα οικονομικό κόστος, πλην του αναγκαίου πιάνου το οποίο είχε προμηθευθεί το προηγούμενο Δ.Σ . Τα μέλη της χορωδίας αλλά και όλου του ΚΑΠΗ που δεν ενημερώθηκαν από κανέναν για τους λόγους κατάργησης του τμήματος εκφράζουν την απογοήτευση και την ανησυχία τους καθημερινά.
Ερωτάται:
Γιατί καταργήθηκε η χορωδία αφού δεν προκαλούνταν καμία δαπάνη για τη λειτουργία της; Σκέφτεστε να συνεχίσετε τη λειτουργία της ή όχι; Τι μπορούμε να πούμε σε όσους μας ερωτούν;
Β) Στο ΚΑΠΗ Μελισσίων λειτουργούσε τμήμα Εργοθεραπείας όπου αρκετά από τα μέλη του εύρισκαν διέξοδο στις ανησυχίες τους και απασχολούνταν με τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.

Η νέα Διοίκηση του Δήμου διέκοψε τη λειτουργία του τμήματος χωρίς καμιά ενημέρωση απογοητεύοντας έτσι τους ηλικιωμένους μαθητές του.
Ερωτάται:
Γιατί διακόπηκε η λειτουργία του τμήματος Εργοθεραπείας, που κατά τη γνώμη μας έπρεπε να ενισχυθεί και να βελτιωθεί γιατί κατά τη γνώμη μας είναι πολύ αναγκαίο σ’ αυτή την ηλικία; Σκέφτεστε να το επαναλειτουργήσετε, πώς και πότε;.
Γ) Πριν από ένα μήνα περίπου έληξε η σύμβαση εργασίας της εργαζόμενης στο (κεντρικό) ΚΑΠΗ Μελισσίων, η οποία φρόντιζε για την καθαριότητα του χώρου και για την Παρασκευή και το σερβίρισμα καφέδων, τσαγιού και αναψυκτικών. Από τότε το ΚΑΠΗ στερείται αυτής της υπηρεσίας και προκειμένου να καλύψει την ανάγκη αποσπά εργαζόμενη από άλλο πρόγραμμα και δράση.
Ερωτάται:
Σκέπτεστε και πότε να αναπληρώσετε τη θέση της απολυθείσας εργαζόμενης;

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Δημοσθένης Παπακωνστντίνου, ΒασίληςΚωστόπουλος, Βασίλης Λάζος &
Γιάννης Σαφλιάνης
Μελίσσια, 24-05-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου