Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

"Γεύμα γνωριμίας" στο ΚΑΠΗ Ν.Πεντέλης

Σε γεύμα γνωριμίας στο ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης παραβρέθηκε το μεσημέρι της  Πέμπτης, ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, υπεύθυνοι των ΚΑΠΗ και οι ηλικιωμένοι συνδημότες μας έγιναν μια παρέα, συζήτησαν, έφαγαν και απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
 Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά  τα μέλη του ΚΑΠΗ που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Κέντρου, διαβεβαιώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι θα έχουν πάντοτε τη στήριξή του. "Είμαι αταλάντευτα δίπλα σας, είπε χαρακτηριστικά, και δεσμεύομαι να μεταφερθείτε στο νέο κτίριο, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης.»
Και πρόσθεσε:
 «Είμαι ευτυχής που είμαι στην παρέα σας... Στις μέρες μας έχουμε περισσότερο ανάγκη τον συνάνθρωπο μας από οτιδήποτε άλλο".
Συνδημότες επιχειρηματίες του Δήμου Πεντέλης, με την ευγενική χορηγία τους είχαν εξασφαλίσει τα φαγητά και το κρασί . Συγκεκριμένα από την Δημ. Κοιν. Ν. Πεντέλης οι κ. Θ. Σιγανός – αρτοποιείο, Μαγκλάρας – ψητοπωλείο, Παπαζαρκάδας – κρεοπωλείο , Καφρίτσας –κρεοπωλείο, Ζαφειράκης – Ποτά. Από την Δημ. Κοιν. Μελισσίων , οι κ. Βεκρής – αρτοποιείο και Παλαιοδήμος – αρτοποιείο και από την Δημ. Κοιν. Πεντέλης οι κ. Κολιός – εστιατόριο ο Τέλης και το ψητοπωλείο Ι.Σαμλίδη «Μακεδονία», τους οποίους ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά και εξήρε την συνεχή προσφορά τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου